Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Представление

Прочетете официалното описание

AlicanteLogos

Универсидад де ALICANTE / CENTRO SUPERIOR DE Idiomas

УНИВЕРСИТЕТ Аликанте / ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР

Курсове по испански и курсове съдържание от 1995 г., в един от Spain's най-модерните и иновативни университети, с около 30 000 студенти в красив корпус от Средиземноморието.

В университета в Аликанте Езиков център (Centro Superior де Idiomas де ла Универсидад де Аликанте) е един от Spain's най-популярните дестинации за изучаване испански от 1995 г. насам. Центърът за Езикът е част от един университет с 30,000 студенти, учещи в една от 32 университетски степени, предлагани от факултетите и университетски училища. Кампусът разполага с разнообразни причини, с градини, залесени територии и изкуствено езеро, само на 4 км от центъра на града. В университета в Аликанте предлага изключителна обстановка, в която да учат испански, с удобства, включително музей, художествена галерия, открит и закрит спортен стадион, ресторанти и банки, което го прави един от най-красивите и пълни кампуса в Европа.

Escuela102

Насладете се и да научат от Средиземно море.

Аликанте е оживен град на средиземноморското крайбрежие на Испания, с отлични национални и международни туристически връзки, и се намира в сърцето на Коста Бланка, един от най-аплодираните туристически райони в Испания. Градът, в провинцията и университета предлагат набор от културни, академични и спортни дейности, (включително водни спортове), че тя е много популярна дестинация за студенти по испански като чужд език направят.

Нашият езиков център

Освен разнообразието от испански Programs (интензивна програма, Семестър курсове, междукултурния комуникационна програма, испански + директен прием в бакалавърска степен курсове, и т.н.), които предлагаме, английски, френски, италиански езикови курсове немски и арабски, ние разработваме европейски изследователски проекти, и предлагаме голямо разнообразие от услуги, необходими за интернационализацията на университета: преводачески услуги, жилища, Visa консултиране, академично консултиране и управление на "посещение" / преки ученици за прием в университета в Аликанте ...

Escuela101

Повече от просто класове

Нашите класове са ориентирани към действия, ясно насочена към вземане на ученето забавно и обогатяващо преживяване, което ще споделя с ученици от всички краища на света. Но ние също така искаме да научим извън класа: да направи най-доброто от вашия престой, ние предлагаме широка гама от културни, спортни и развлекателни дейности, за да се срещне испански и други международни студенти и напълно да се насладите на променящо живота преживяване на проучване в чужбина. Водни спортове са ясно ни най-популярната дейност, но за готвене курсове, пътувания, екскурзии, езикови обмени, дегустации, културни посещения, участие в местни празници и традиции, всички те водят към живот испанския живот по най-добрия и с действително реално потапяне опит.

Escuela103

Места

Аликанте

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Аликанте, Валенсийска общност, Испания