University of Almería

Представление

Прочетете официалното описание

Официално изявление

Независимо от настоящата ситуация на пандемията, екипът на СТУДЕНИЕ ВЪНШНО работи за отбелязване на успешно издание на летните програми на юли 2020 г.

Искаме също така да информираме студентите, че ситуацията в Алмерия е под контрол и че регионът на Алмерия е един с по-малкия брой заразени хора с COVID-19.

Море от знания

Основан през 1993 г., University of Almería (UAL) е публичен изследователски университет, известен с научноизследователската и развойна дейност в областта на слънчевата енергия, селското стопанство и управлението на водите. Класиран в Топ 40 на национално ниво и 1000 най-добри в световен мащаб, той се превърна в привлекателна дестинация за международни студенти, които сега представляват 12% от студентското население. Освен академичните постижения, една от най-атрактивните характеристики е местоположението му, тъй като това е единственият испански кампус, обърнат към Средиземно море.

132135_BANCOUAL.png

¿Защо да изберете UAL?

Това е единственият университет в Европа до Средиземно море.

Има много причини да изберете UAL. Съоръженията и оборудването му безспорно са най-модерните и иновативни в Европа. Нашите висококвалифицирани учители се радват на най-модерната технология за преподаване на своите предмети. Програмите са щателно проектирани за постигане на цялостно обучение с най-високо качество въз основа на нуждите на участниците и нуждите на съвременното общество.

На преден план на знанието

Основни области на знанието:

• Инженеринг (Селскостопанска, Промишлена, Механична, Електрическа, Химическа, Компютърна)

• Наука (околна среда, химия, възобновяеми енергии)

• Социални науки (Бизнес администрация, икономика, финанси, счетоводство, международен маркетинг, туризъм, право, публична администрация)

• Здравни науки (медицинска сестра, физиотерапия, психология)

• Хуманитарни науки и образование (история, съвременни езици, испаномовна филология, английски изследвания, начално и средно образование, специално образование)

University of Almería е третият университет в Андалусия в научна продукция с над 300 споразумения за научни изследвания, подписани с компании, около 20 патента, повече от 900 публикувани творби и изданието на повече от 6 научни списания

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Летните курсове ИЗСЛЕДВАНЕ В УАЛ са курсове, проектирани от най-престижните експерти в най-напредналите области на нашия университет, преподавани от преподаватели с признат опит.

Програмите се провеждат през месец юли на всяка година. Те включват настаняване и хранене, ваучер за местен транспорт, медицинска застраховка, наред с други услуги.

Университетът в Алмерия разбира, че значението на обучението надхвърля стените на класната стая. За да разберат напълно европейската история и испанската страст, те ще предложат редица културни дейности, предназначени да помогнат за разширяване на знанията на учениците. Има програмирани посещения като обиколка на града, пътуване до природен парк Кабо де Гата и до Гранада и Алхамбра.

Програмите могат да продължат от 22,5 часа (1 седмица) до 80 часа (4 седмици) и могат да бъдат признати за до 10,6 ECTS кредита в родния университет. Има курсове, които се преподават само на английски или само на испански или които могат да се провеждат на английски и / или испански език, според избрания от студентите език.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Услуги, включени в програмите

• Такса за обучение, официално удостоверение и препис от записи.

• Настаняване в самостоятелна двойна стая в Halls of Residence (построена през 2016 г.), със самостоятелна баня, климатик, телевизор, кърпи, гардероб и бюро и почистване на стаите.

• Пълен пансион (понеделник-петък: закуска, обяд и вечеря; събота: закуска; неделя: вечеря).

• Безплатна WI-FI връзка в Campus и Hills of Residence.

• Пълен достъп до общи и учебни стаи за пребиваване в Залите на резиденцията.

• Посещения на свързани с предмет фирми и експериментални центрове

• Обучение на място и лаборатория

• Безплатен достъп до съоръженията на университета: Библиотека, учебни стаи, компютърен център и др.

• Безплатен достъп до обширен спортен павилион в кампуса, включително фитнес зала, закрит басейн и напълно оборудван СПА център.

• Местна автобусна карта (за един месец), която ще се използва във всички градски автобусни линии

• Културни и социални дейности

• Екскурзии до основните моменти на града и провинция Алмерия и околностите.

• Здравна застраховка, застраховка "Гражданска отговорност".

Групи от 15+ студенти могат да включват (безплатно) придружаващ преподавател от родния университет, със същото настаняване и полупансион като студентите.

132138_CIVITAS.pngЖилищни зали на Чивитас

Места

Алмерия

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Алмерия, Андалусия, Испания