Abbey School - Ciao Italy

Представление

Прочетете официалното описание

Abbey School - Ciao Италия е роден от мултикултурната опита и професионализма на персонала на Abbey School, която е представена отличен център в областта на езиковото обучение в Торино от 1996 г. насам.

Училището, която е специализирана в преподаването на италиански език и култура за чужденци, гарантира на своите ученици възможно най-високите стандарти на изучаването на чужди езици. Институцията е член на ASILS, на замря и Eduitalia, и също е прието от CSN Lund-Швеция. Освен това училището е и център за предоставяне на Bildungsurlaub курсове, а от 2012 г. е работила Господар на преподаване на италиански като чужд език и като втори език.

Решението на училището да работи само с малки групи гарантира, че всеки участник има възможност да се развиват и усъвършенстват неговите / нейните езикови умения. Следователно достъпът до всеки курс изисква приемен изпит, за да се образуват групи на подходящо ниво за всички участници.

Уроците са поверени на квалифицирани и динамични местни говорещи учители, които, чрез директен метод и използването на голямо разнообразие от дидактически материали (книги, вестници, CD, филмов материал, музика и т.н.), да помогнат на своите ученици да повишат тяхната говорна и културни умения. Многобройните развлекателни дейности, организирани от училището, в сътрудничество със специалисти от областта, дават възможност на студентите да влязат в контакт с местните хора и да се запознаят с културното и художествено богатство на града и провинцията. Офертата The Abbey карти, освен това, привилегии на притежателите им, които им позволяват да се насладите на различни отстъпка услуги (от ресторанти за физкултурни салони), предлагани от участващите дружества.

Отзивчиви към нарастващото търсене на курсове от азиатски студенти, abbeySCHOOL CiaoItaly е подготвила програми, базирани на учебни методи, които вземат под внимание, че фонетичната и синтактична разнообразието на неевропейски езици. С цел да се помогне на учениците, училището също осигурява персонала, които са запознати с някои от основните азиатски езици.

За студенти, които имат любов към храната, могат да се организират специални програми за откриването на пиемонтски кухня и кулинарни специалитети.

Места

Торино

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Торино, Пиемонт, Италия