Flight Academy - Accademia del Volo

Представление

Прочетете официалното описание

Полет академия Cepu Полет академия Cepu прави летателно обучение и Летателно обучение. Училището осигурява цялостна подготовка по всички тези, които искат да превърнат своята страст за полет в търговията, като се гарантира най-високо ниво на професионализъм и безопасност, благодарение на персонала на квалифицирани инструктори.

Нашите курсове, за да станат пилоти Курсовете на помощта на Академията Flight Cepu можете да получите лиценз ATPL (пилот), CPL (професионален пилот) и PPL (Private Pilot), издадена от ENAC, е необходимо да продължи кариерата си като пилот или дори да култивират страст полет като частен пилот в свободното си време.

Пазарът е изисква драйвери Да бъдеш в контролите на въздухоплавателното средство е не само един от най-възнаграждаване на опит не може да има в живота, но и вълнуваща възможност да работят. Според последните проучвания, в действителност, това се смята, че през следващите две десетилетия, в резултат на въздушния трафик, компаниите ще увеличат търсенето на квалифицирана полет. Прочетете тук за последните новини по поръчка за пилоти в света.

Как да получите достъп до училището За да влезете в училище трябва да се направи проверка при влизане, а след това да бъде прегледан от съдебен лекар в Института по съдебна медицина на ВВС.

Места

Перуджа

Address
Перуджа, Умбрия, Италия