Arsutoria School

Представление

Прочетете официалното описание

ARSUTORIA училище - постижения от 1947 година

ARSUTORIA училище е организиране на обувки и чанти дизайн и модел за вземане на курсове от 1947 година, курсове световно признати за най-добрите, за да станете модни дизайнери, могат да се комбинират дизайн талант с технически познания за обувки и чанти модели.

ARSUTORIA е световен лидер в училище за мода обучение, фокусирано върху обувки и чанти модел за вземане и дизайн. Уникалност на ARSUTORIA курсове се дава от своите учители, високо специализирани професионалисти дизайнери и създатели на модела, с дългогодишен опит в областта на обувки, както и начина му ARSUTORIA, че дава възможност за учене лесно и бързо най-добрите техники за реализиране на обувки и чанти модели и прототипи.

ARSUTORIA институт включва и общежитие за учениците и стая за проба: единственият дизайн училище в центъра на Милано, италианската модна столица, може да реализира обувки protoypes напълно на място.

ИСТОРИЯ

Arsutoria

Адриано Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria училище е провеждането на курсове в областта на обувки и чанти от 1947 година. По това време бяха организирани курсове само в Италия и са били предназначени за обучение на обувки създателите модел на фабриките, разположени в района на Милано. През 1965 г. училището се премества класовете до сградата, в която ние все още организираме курсове.

Адриано Lunati е роден на 27 април 1924 г. в Кастел Сан Пиетро ди Camino в Пиемонт. Неговият баща обущар реши да го накара да учи в училището Salesian, където получава диплома изучаване на търговията с обущарство. В края на Втората световна война той е работил в една от фабриките на обувки в Casale като нож, докато, през 1948 г., той се срещна Джузепе Muggiani, основател на редакционната група и училище Ars Sutoria, и се премества в Милано като учител. След това той тренира поколения и поколения сега renowed създатели на модела и за 53 години той проектира и създаде неизчислими брой обувки.

ПРЕДЛАГАНЕ НА ДИСЦИПЛИНАТА

Курсове в Милано

Класове в Милано все още са най-важният ни дейност.

Профил и фон от учениците са се променили през годините: ние продължаваме създателите обучение на типа и техническите разработчици, но сега е изразяващ част от нашите ученици имат дизайн фон и няколко от тях - обикновено второто или третото поколение от предприемачи - имат бизнес администрация градуса ,

Причини за избора на нашите курсове са:

 • Ние все още се съсредоточи върху техническото развитие на обувки и чанти, която е основен фон за тези, които работят в тази области
 • Курсовете са краткосрочни (максимум 15 седмици), на пълен работен ден интензивно
 • Околната среда е международен и език, говори се английски
 • Учениците не се нуждаят от специален фон, за да посещават учебните занятия, дори ако курсове са майстори ниво
 • В момента имаме студенти, идващи от Италия, САЩ, Германия, Испания, Хонконг и Китай, Индия ...

Международни курсове

През последните 5 години ние разработихме обучение класове в различни страни, обикновено с подкрепата на местните институции. В момента ние организираме курсове по:

 • Бостън и Ню Йорк в САЩ
 • Леон в Мексико
 • КИТАЙ
 • Индия
 • Тайланд
 • Япония
 • Сингапур
 • Колумбия

В дома на обучение

През последните пет години ние също са организирани в класа на жилищата за международно известни компании като Бата, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Декерс, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. В дома на класове са напълно персонализирани и те са разработени заедно с клиентите.

Места

Милан

Address
Via Ippolito Nievo 33,
20145 Милан, Ломбардия, Италия