Berlitz Roma

Представление

Прочетете официалното описание

Очарователната история на езиковото училище Berlitz започва през 1878 г. в щата Роуд Айлънд (САЩ) от новаторска и революционна идея на своя основател Максимилиан Д. Берлиц . Само за десет години се разширява и в Европа , като идва и първият етап от последвалото развитие на италианската територия. Сред най-престижните му учители си спомняме великия писател Джеймс Джойс , който учи право в офиса на Триест; сред учениците си спомняме великия писател.

Разширяване в световен мащаб

През първата половина на 50-те години се откриват многобройни офиси по целия свят, а през десетилетието на 60-те години училището Berlitz започва да преподава и в Азия, където има повече от сто училища! Сред най-престижните му учители си спомняме великия писател Джеймс Джойс, назначен в италианския клон на Триест.

Total Immersion®

С уникалния си метод Total Immersion® спечели "Е" наградата през 1964 г., замислена от президента Кенеди, за да насърчи износа на услуги. Това е първото езиково училище, което го печели.

Иновационни методи за преподаване на езици

  • През 1970 г. Berlitz прилага използването на мултимедия, като например аудио касети, за улесняване и повишаване на ефективността на изучаването на езици.
  • През 1996 г. децата са включени в учебните програми "Берлиц": е разработен специфичен метод, интегриран с творчески дейности като пеене, рисуване и игра, за да улесни изучаването на децата.
  • През 2004 г., с нарастващото разпространение на интернет и уеб ресурси, се създават онлайн курсове.

Места

Рим

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Рим, Лацио, Италия

Рим

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Рим, Лацио, Италия

Рим

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Рим, Лацио, Италия