DIEFFE Job's Academy

Представление

Прочетете официалното описание

DIEFFE АКАДЕМИЯ: 30 ГОДИНИ НА ОПИТА НА ВАШАТА СТРАНА

Повече от 30 години DIEFFE академията успешно предоставя образователни програми на фирми и млади възрастни, които търсят работа, или на тези, които вече са наети, но желаят да търсят нови професионални възможности. Ние сме сертифициран по ISO 9001 сертифициран институт за обучение признат от регион Венето и италианското Министерство на труда и образованието. Сертификатите на DIEFFE са валидни в цяла Европа и са признати в световен мащаб в съответствие с ЕКР: Европейската квалификационна рамка.

Нашите числа са това, което ни постави сред най-добрите европейски училища: повече от 2 600 студенти, 60 000 учебни часа, 2 милиона обучителни часа на студент и 4500 партньорски компании.

Основната цел на Академията на DIEFFE е да учи чуждестранните студенти изкуството на готвене и да им предостави знания за автентичния "италиански начин". Вярваме, че най-добрият начин да научите кулинарното изкуство е да учите в професионална среда, където да практикувате с някои от най-добрите готвачи в бизнеса. За нас няма по-добър начин от практическия.

Места

Падуа

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Address
Cooperativa Sociale DIEFFE
Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)

35027 Падуа, Венето, Италия
Телефон
+39 049 986 5000

Верона

Address
Верона, Венето, Италия