EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Представление

Прочетете официалното описание

EUTHECA - The съюз академия Европейската за театрално и филмово и Академията за висше образование в областта на изкуството на Театър на киното със седалище в Рим. EUTHECA е отправна точка в Италия, за обучението и подготовката на актьори, които искат да се впуснат в международна кариера благодарение на учебна програма, която предвижда също така преподаването на рецитация на английски език за театър, кино и за различните професии, които правят до света на забавленията. EUTHECA е и дом на местно театрална трупа и в рамките на една и съща организация, има театър, където и двете национални и международни продукции намерят своето място.

EUTHECA избира студенти от цял ​​свят да участват в нейните действащи курсове за обучение, благодарение на по-дидактична програма високо ниво, в съответствие с основните европейски театрални школи.

Дипломата Eutheca се постига в края на тригодишен Драма разбира се. Студентите, които са завършили тригодишната програма изгодно могат да се постигнат и БА (Hons) Актьорско майсторство, британска квалификация, която е еквивалентна на три години италианската степен. Четвърти специализация година ще започне за 2012-2013 академична година в Академията на Рим, който ще позволи на участниците да се ангажират специализираното обучение по теми, като например руската школа, кино и режисура.

Тригодишният ДРАМА ДИСЦИПЛИНАТА Формално обучение драма не е необходимо за записване в тригодишния Драма хода на EUTHECA академия, нито е необходимо, за да се занимава с професионално направление. Въпреки това е необходимо да се премине изпит за правоспособност за допускане. За да бъдат допуснати до теста, студенти, които искат да вземат участие в курсовете за обучение, училище за актьори в Рим трябва да се прилага към становището на обявленията за които периодично се публикуват на този уебсайт. Учебната година започва през октомври и завършва в средата на юли. Програмата предвижда задължителна посещаемост от понеделник до петък в продължение на средно 6-8 часа на ден. В изключителни случаи, някои курсове могат да се провеждат в събота и / или неделя за общо 800 часа в годината (целта е учениците да достигнат до едно художествено съзнание и техническа компетентност, за да бъде в състояние да започне работа по професионална кариера в света на театър или кино. Образованието, предлагано от Академията се основава на основните методи съображение, които са създали 20-ти век театър отделно от съвременния театър. През втората и третата година на курса, студентите ще имат възможност да осъществява многобройни опит на сцената и да влизат в пряк контакт с голяма професионална реалността. Освен основните курсове, студентите могат да участват в семинари и стажове с важни, международно признати майстори, а от втората година ще се подложи на стаж в продукции редом професионалисти киното и театъра. В края на тригодишния курс студентите:

Ще може ли да се сложи различните техники за рецитиране на практика, разбиране на основните принципи на импровизацията и научните изследвания. В края на третата година, студентите ще са придобили необходимата артистична информираността и компетентността да се впуснат в професионален театър актьорска кариера. Те ще могат да работят по производствени театър процеси, анализ на различните фази на забременяване, опити и развитие. Те ще са придобили умения за работа в група, под ръководството на директор и ще са узрели информираността им за професионална етика и роля на актьора в, така и извън сцената. Те ще могат да работят в международни продукции и контексти, благодарение на тяхното обучение по италиански и английски език и образователната офертата насочено към международния пазар на производството. Те също ще бъдат подготвени за възможностите за зачеване автономни театрални постановки, управление на художествени и организационните аспекти от себе си и предлагайки валидна подкрепа на самото производство.

Места

Рим

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 Рим, Лацио, Италия
Телефон
+39 06 9594 5400