European Cultural Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Целта на European Cultural Academy е да повиши знанията и да развие кариерата ви в изкуството, архитектурата и творческите индустрии.

Повече от десетилетие помогнахме на творческите общности да увеличат видимостта, да изградят връзки и да окажат трайно въздействие върху кариерата си. В нашите курсове споделяме нашите прозрения като организатори на международни изложби и Биенале Павилиони, Изпълнение на Седмицата на изкуствата, Награди за дизайн и архитектура, както и симпозиуми, конференции и резиденции.

Нашият факултет включва артисти, дизайнери, куратори, галеристи, архитекти и учени, които ще ви помогнат да изградите необходимите умения и да ви даде възможност да се движите през непрозрачна и много конкурентна индустрия.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Нашия подход

European Cultural Academy набляга на практическите решения. Вие ще получите зад сцената на Биеналето и ще се научите да си сътрудничите с правителства, художници, фондации и спонсори. В края на курса ще създадете реален проект (например изложбен проект, произведения на изкуството, публикация, събитие и др.), Които могат да бъдат добавени към вашето портфолио / автобиография и ще имате възможност да го представите на обществеността.

Изтъкнати професори в съответните области осигуряват солиден академичен компонент и ще ви дадат възможност да придобиете по-широка перспектива.

Кой може да кандидатства

Нашите участници идват от всички среди и курсът е отворен за всеки, който има интерес към изкуството и архитектурата. Ако сте представител на университета и искате да организирате програма за вашите студенти, ние можем да го персонализираме според вашите нужди.

Индивидуалните кандидати могат да кандидатстват за определени дати, моля не се колебайте да се свържете с нас за повече подробности.

Продължителността е от 1 до 2 седмици. Академията се провежда целогодишно, въпреки че най-оптималният период ще бъде по време на Биенале (май-ноември).

местоположение

Венеция, Италия. Имаме четири исторически палати в центъра на Венеция, където имаме изложби и можем да предоставим на учениците уникален опит зад кулисите.

Места

Венеция

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Венеция, Венето, Италия