European University of Rome

Представление

Прочетете официалното описание

Международен университет, основан на голяма традиция на човешки ценности, ангажиран с водещите бъдещи поколения и професионалисти. Чудесен избор както за етично, така и за културно образование.112023_pexels-photo-1438072.jpegБуро Милениал / Пексел

Кои сме ние

Италиански университет

European University of Rome (EUR) е частен , юридически признат университет, който издава академични квалификации с правна стойност. EUR предлага бакалавърска степен по икономика и управление на бизнеса (L-18), психологически науки и техники (L-24) и туризъм и управление на земите (L-15); Магистър по икономика и иновационен мениджмънт (LM-56) и психология (LM-51); Бакалавърска степен по право (LMG-01) и науките за началното образование (LM-85 bis). Освен това, той предлага докторска степен. и курсове за напреднало обучение и специализация.

християнин

European University of Rome , основан през 2004 г. от религиозното събрание на легионерите на Христос , е част от голямата традиция на католическата църква и международна мрежа от университети.

Където студентът е в центъра на иновативен образователен проект

Годините, посветени на висшето образование, представляват вълнуващ и решаващ момент от живота: European University of Rome ръководи младите хора, така че техният университетски избор да бъде внимателно обмислен според техните нагласи и стремежи; по този начин талантите на всеки ученик се оценяват лично, като им се гарантира достъп до широк спектър от знания и същевременно се намалява рискът от проблемни пътища.

Проектът на European University of Rome е разположен на модерно организиран кампус и се основава на централното място на студента . Курсовете, предлагани от European University of Rome се характеризират с метод на участие, който позволява на студента да установи пряка връзка с професорите , в съответствие с духа на автентична академична общност. Тези курсове се характеризират с високо ниво на учебно съдържание и ефективна организация на преподаването .

Обучението на различните курсове включва дейности по социална отговорност и развитие на личните умения с цел насърчаване на личностното израстване, автономността и позитивното противопоставяне и ангажираност с другите.

Многобройните възможности за завършване на академичното обучение с периоди на обучение в чужбина позволяват на учениците да усъвършенстват езиковите си умения , да разширят своя културен хоризонт и да живеят важни преживявания за човешки и професионален растеж.

European University of Rome също придружава завършилите в достъпа до света на труда , предлагайки стажове и стажове, заедно с подготвителни курсове за интервюта, квалификационни изпити за упражняване на професии и държавни изпити.

В услуга на ново глобално развитие на обществото

European University of Rome подготвя сериозни и способни професионалисти, обучава хората със солидна система от ценности , осъзнавайки тяхната роля в обществото, които ще отговарят за изграждането на общото благо и за насърчаване на достойнството на човека.

Università Europea di Roma : Ние обучаваме хората, подготвяме професионалисти.

Места

Рим

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Рим, Лацио, Италия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия