Eurotech Flight School

Представление

Прочетете официалното описание

Целта на Eurotech Flight School на Eurotech Flight School е постигането на лиценз за частни вертолети (PPL (H) в съответствие с JAR-FCL.) Лицензът дава възможност на студентите да действат като частен пилот на едномоторни хеликоптери при полети с нетърговска цел.

Обучение по полети

Както се очаква от JAR-FCL 2.125, за постигането на PPL (H) се изискват най-малко 45 часа полет, 29 от които са с двоен контрол, а другият като солист. Работното време CPL (H), което следва PPL (H), включва 35 часа полетно време с инструктор и специални часове. Хеликоптери, използвани за обучение: Робинсън R22 Бета / Бета II полети 7 дни от 7, включително празниците.

Теория курс

Курсът обхваща около 100 часа теория, разпределени в следните области: въздушно право; общи познания за въздухоплавателните средства, изпълнение и планиране, човешкото представяне и неговите ограничения; метеорология, навигация, оперативни процедури, принципи на полета. Организацията предоставя на всеки студент всички необходими книги за курса.

Честота и продължителност

Да се ​​организира според нуждите на обучаваните. Обикновено 2/3 часа една вечер на седмица. Специфични уроци в края на програмата за подготовка на изпит. Има и тестови полети от 20 минути.

Модерна и ефективна компания

Евротех е основана през 1995 г. от Roberto Grazioli, пилот и инженер на хеликоптер, добре познат и ценен в цяла Италия и в чужбина. Евротет стартира като фирма за хеликоптери, сертифицирана по JAR 145 (днес е ЧАСТ 145). Благодарение на бързото разширяване на бизнеса през 1998 г. Eurotech се премества в Caiolo в Ломбардия (провинция Sondrio) в нова сграда, построена специално за нуждите на модерна компания за поддръжка на хеликоптери. Базата разполага с общо 2000 квадратни метра офиси и хангари, площадка за кацане на хеликоптери с площ над 5000 квадратни метра с централа за доставка на авиационен бензин и керосин и има над 30 професионалисти и техници.

Места

Кайоло

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Кайоло, Ломбардия, Италия