Fondazione Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Хората Campus езиково училище за тези, които искат да научат чужд език и да се създаде в един все по-глобализиращ се свят, чужд език става много конкурентен инструмент. Училище, известен преди като Лука Фондация Campus, кампус Фондация повече от десет години се е занимавал с изследвания и образование, съвременни бизнес обучение, туризъм и управление поле на Университета.

Campus училищни преподаватели по чужди езици майка учителка език са с високо професионални знания и богат международен опит в областта.

Кафене

И двете приятелски и топло, но също така и да се насладите на красивата природа на пространството по хълмовете на град Лука, където ученици и учители могат да се насладят хубаво допълнително време за почивка. От понеделник до петък от 14.30 ч 20:30 - точка

библиотека

Библиотеката разполага с 48 маси за четене и с Wi-Fi, музея има над 2500 регистрирани културно наследство, тези книги включват аспекти на областта на историята, литературата, изкуството, икономиката, богат и нарастващата колекция от съдържание за някои от туристическата индустрия местни знания и публикации.

Стая за четене: от понеделник до петък от 21:00 до 19.00 пункта

Мултимедийни класни стаи

Campus езиково училище разполага с класни стаи, оборудвани с модерна техника на преподаване, в които две компютърни зали и езикова лаборатория в класна стая в рамките на най-иновативните Тоскана. От понеделник до петък от 21:00 до 19.00 пункта

трафик

Училището предлага безплатен транспорт до и от училище и центъра на града Лука. В училището има и достатъчно място за паркиране, както и много лесен за използване за хора с увреждания.

стоя

апартамент

Училищата трябва да бъдат споделени като единични или двойни апартаменти предлагат студенти къща, апартамент баня и кухня комунални услуги; апартамент в близост до центъра на град Лука, или в училище.

Цена цитати и виждат много

Лука Хотели Сан Frediano

Хотелът се намира в центъра на древния град Лука, в допълнение към хотела предлага самостоятелни стаи с отделни санитарни възли (включително единични, двойни, тройни и четворни), но също така осигурява обществена тоалетна може да живее с 6-8 индивидуален голяма стая, която група настаняване пътуване за семейства също е много добър вариант. Цена часовник от наличността.

Хотели и "легло и закуска" Семейство Хостел

Училищата могат също трябва да живеят в двузвезден до четири-звезден хотел, или "легло и закуска" Семеен студентски общежития за тези избори. Тези звездни хотели и "легло и закуска" Семеен хотел, някои в центъра на древния град Лука, както и някои села в близост до училище, със съдействието на всички наши хотели и ханове имат висок стандарт на обслужване и надеждно качество ,

Цените започват от € 50,00 на човек на вечер, с включена закуска.

Училище предоставя помощ само за студенти и наемодатели, отношенията между страните не поема никаква отговорност.

* Курсове по италиански език за чужденци са регистрирани студенти безплатно

Град Lucca

Лука, защото те имат стени 15,16 ти век е известен със своята цялата периферия 4,5 км заобиколен древния град Лука, тя е една от четирите стени на древната столица на Италия, за останалите три (Ferrara , Гросето и Берга магия). присъствието на древен град стена също прави историческия център на града почти непокътнат да запази първоначалния вид, има много сгради с архитектурна интерес, като повече от 100 (и нерелигиозни ) огромен дворец религиозни средновековни църкви, кули, камбанария, паметници и имат отлична стил линия на Ренесанса.

Градът може да се похвали красиви градски пространства, когато броят на най-известния амфитеатър площада, чертите на лицето му определено е единственият в света, на площада от архитект Лоренцо Белини Ното римския амфитеатър установени.

Главната улица е част от древния град тесен средновековна улица Fillungo, която обединява най-голямата улица на магазини в града.

Поради богатите си исторически паметници, най-скоро, ЮНЕСКО предложи да Lucca списък "на световното културно наследство" на препоръки.

Места

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Тоскана, Италия