In Florence Academy

Представление

Прочетете официалното описание

1

Училище за италиански език във Флоренция

  • Първа школа по италиански език във Флоренция, акредитирана от италианското министерство на образованието да преподава италиански език и култура на чуждестранни студенти.
  • Висококачествено професионално езиково обучение от alt = "1948.
  • Иновативна система за успех, ангажирана с осигуряването на езиково обучение с най-високо качество в световен мащаб.
  • Сертифицирана от EAQUALS, Европейската асоциация за качествени езикови услуги, за да се гарантират високи образователни стандарти през годините.
  • Красиво разположен във възрожденския дворец "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), проектиран от известния флорентински архитект Кронака.
  • Централно място: училището е с изглед към централния площад Piazza S. Spirito , точно в центъра на стария градски център, на 300 м от двореца Пити, на 500 м от Понте Векио и на около 15 минути пеша от катедралата ,
  • Лесно достъпен от всяка точка на града и заобиколен от типични тратории, кафенета и традиционни занаятчии.

Училището ни за италиански език се състои от единадесет класни стаи, напълно оборудван мултимедиен учебен център с широка гама от италиански учебни ресурси от традиционните граматически упражнения до онлайн програми, голяма конферентна зала, студентски салон и голяма слънчева тераса.

Защо да изберете InFlorence Academy?

5Имате възможност да учат в сграда, датираща от 16-ти век ...

Опитът, живеещ в града, известен в световен мащаб като „Люлката на Възраждането“. Академията InFlorence може да се намери в най-старата част на Флоренция, в красивия площад Piazza S. Spirito, заобиколен от типични тратове, кафенета и традиционни занаятчии, в центъра на града, но далеч от претъпканите туристически райони.

Имат възможност да учат в сграда от 16-ти век, богата на история и флорентински чар. Нашето училище се намира в Palazzo Guadagni и разполага с 11 класни стаи, мултимедиен учебен център, конферентна зала, зона за релакс за студенти и голяма слънчева тераса.

3

Ние вярваме в това, че имаме малки размери, за да поддържаме висококачествени стандарти за преподаване от нашия опитен преподавателски състав.

Нашите квалифицирани преподаватели по чужди езици имат значителен опит в областта на преподаването на италиански език. Те използват различни иновативни подходи за проектиране на идеален курс за всяка конкретна група. Някои членове на нашия преподавателски състав също са обучители на учители.

Всички наши служители имат значителен опит в работата с ученици от цял свят, така че винаги има някой, който може да ви помогне с всеки проблем, голям или малък!

Места

Флоренция

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Флоренция, Тоскана, Италия
Телефон
+39 055 213030