Istituto Italiano di Fotografia

Представление

Прочетете официалното описание

УЧИЛИЩЕ

Istituto Italiano di Fotografia продължение на 20 години Istituto Italiano di Fotografia е училищен ръководител в областта на професионалното обучение в Италия. Обучението в IIF се характеризира с пълнота и практичен и професионален подход, който е сред най-важните сектори в света на фотографията.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на IIF е да осигури подготовка за фотография, която е солидна, пълна и модерна изразителна езика на стила и иновациите. Основната цел е студентите да развият чувствителност и критично вникване, необходими за доближаване до пазара на фотографията по възможно най-изразителен и динамичен начин.

изключителност

Istituto Italiano di Fotografia е разделена на три отдела, които работят съвместно, за да направят обучението, което незабавно потопи студента в реалност чрез конкретен опит и творчески проекти в сътрудничество с издатели и компании.

Размерът: реалност, подходяща за ученика

Istituto Italiano di Fotografia е реалност, подходяща за ученици, фотографска лаборатория, в която всеки е подпомогнат образователно, професионално и лично. Място за култивиране на техните умения и изразителни и творчески способности, следвайки индивидуален и персонализиран път на растеж, направен в сравнение с учителите и обмен с колеги. Приветлива, "семейна" атмосфера, която насърчава придобиването на умения, необходими за обучение на професионалисти, фотографи, способни да изразяват своята креативност чрез уникален, личен и оригинален.

Места

Милан

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Милан, Ломбардия, Италия
Телефон
+39 02 5810 5598