Italian Genius Academy - Made in Italy School

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете IGA:

  • Училището на "Made in Italy"
  • Училището за готвене, мода и дизайн в Рим

Готвенето, модата и дизайна винаги са били водещи в италианската икономика и са полета, предлагащи повече възможности за работа. Нашите курсове за готвене, мода и дизайн позволяват на нашите студенти да навлязат на пазара на труда бързо.

Причини за избора на IGA - Made in Italy School, училището, което организира готварски, модни и дизайнерски курсове в Рим, което ви дава възможност да влезете на пазара.

На първо място, новаторската философия на ИГА, направена в Италия, произтича от факта, че традиционните курсове за професионално обучение не ви подготвят да практикувате във вашата професия! Това е така, защото повечето налични курсове за обучение предлагат много теория, но много малко практически, с резултат на цялостно чувство на неудовлетвореност в края на курса.

Може да се окажете в началната точка и безработни. Нашата академия се отличава с практическия си подход и прилага основното правило за изучаване на професия: най-добрият начин да се научиш на професия е чрез практическо обучение.

Това, което повечето училища не ви казват: само с опит в реалния свят тайните на професията ще бъдат придобити само чрез директно изучаване на техниките, характеризиращи тази професия. Това е най-добрият начин да влезете на пазара.

Според тази основна концепция всички курсове за професионално обучение IGA - Made in Italy се провеждат в най-добрите компании на "Произведено в Италия". Всъщност, първият въпрос, който всеки работодател пита, е къде работите? Всички курсове по ИГА, изработени в Италия, ще издадат диплома, в която се посочва кой е вашият преподавател и в коя фирма упражнявате своя стаж.

Сертифицирането, издадено в края на курса, ще се счита за истински професионален опит! Обикновено в края на курса професионалните училища напускат студентите самостоятелно и не са готови да навлязат на пазара. Това също се случва, защото те нямат наставник, който да ги ръководи на пазара.

Напротив, ИГА - Made in Italy School ви помага да влезете на пазара благодарение на офиса, истинска услуга за търсене на работа, която може да ви помогне да поставите в мрежата на партньорските фирми на ИГА, най-доброто в цяла Италия.

Места

Рим

Address
via Sistina 149
Рим, Лацио, Италия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: