Jul academy

Представление

Прочетете официалното описание

В JulAcademy институт за висше образование е специализирана в изследването на съвременна музика, е в центъра изключителните изпити за Калабрия LCM и RGT, курсовете по пеене и инструмент, танци и музикален театър, са сертифицирани директно от Университета на Западен Лондон и администрирани от Лондонския колеж за Изпити на музика с освобождаването на сертификати и дипломи с кредити ЕКР.

Нашите учения следват иновативни методи, с помощта на заемни образователни програми на международни реалности и поставяне на акцент върху музикални класове за деца със специални учители. Ние се стремим да предоставим най-добрите възможности за професионално развитие и обучение на бъдещи професионалисти в музикалната индустрия.

Нашата реалност е ценна отправна точка за тези, които искат да се задълбочи изследването на музика цел да преследва музикална кариера и обучение на съвременната музика:

 1. Персонализирана метод за учене и преподаване
 2. Внимателният подбор на учителите
 3. JUL4 Технология Метод: 19
 4. Електронно обучение платформа за дистанционно обучение
 5. Доставка на учебен материал
 6. Двойна обучение и сертифициране по международни стандарти метод юли, издаден от издаването на Университета в Западна Londoncon на международни дипломи
 7. външни изпитващи на Университета на Западен Лондон, които удостоверяват обучение
 8. Възможност да продължат обучението си в Университета на Западен Лондон със стипендия от 3000 паунда
 9. Околна среда творчески и стимулиране на ученето
 10. Признаване и партньорство с Университета на Западен Лондон и ЗОП
 11. Професионално студио за запис на ProTools HD2
 12. Есе края на годината с професионално оборудване
 13. Промоционални видео за най-добрите студенти
 14. производство и разпространение на специализирани платформи Record
 15. Master-задълбочено с национално и международно персонал

Нашите преподаватели

Избирайки да scudiare да JulAcademy можете да бъдете сигурни, че са следвани от някои от най-добрите учители и специалисти в допълнение към специализация са спечелили международни заглавия от Университета на Западен Лондон. Качеството на обучението е от съществено значение за учене.

Преподавателите по юли академия притежават уникален микс от професионалния опит и познания на своите поданици. С персонализираните метод на обучение, с малък обучение клас тя ще бъде насочена към развитие на умения и компетенции за хода бакалавър (бакалавърска разбира се).

Места

Ренде

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Ренде, Калабрия, Италия