Milan Fashion Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Модата в Милано Campus

Италианската модна италиански Онлайн курсовете първата скулптура.

Интензивни курсове по мода Кратко - отворен през цялата година курсове - Регистрация всеки понеделник.

Открийте мода в Италия! Вие няма да можете да изпитате чувство, без да

www.milanfashioncampus.it

От 2003 г. в Милано Мода Campus има за цел да разпространи италианската модна култура, използвайки Интернет. Нашите модни курсове помагат на студентите да подобрят стила си лично и придобиват уникален италиански стил. Основателят на модата в Милано Campus е Анджело Russica, който е роден и израснал в Швейцария, но е от сицилиански произход.


След като приключи модните си изследвания в Милано Анджело Russica прави първите си стъпки в света на модата като асистент Джорджо Correggiari, където се срещна Доменико Долче и Стефано Габана (Dolce & Gabbana). Аз трябваше да напусне, за да участват във военната служба в продължение на една година. След завръщането си, той е работил с италианската фирма Barbas на (мъжки облекла). След това той имаше един от най-вълнуващите професионални опита на кариерата си: Той започва да работи като асистент дизайнер Джани Версаче, с които той е работил в продължение на 5 години проектиране на женски и мъжки колекции: Джени, Spazio и Versus. След този опит, той заминава за Испания в продължение на 4 години, където той е работил с Индуйко - Корте Инглес в Мадрид. След като се върнал, той започва работа като моден консултант за Gruppo Marzotto, Миролио Vestebene, Gruppo Max Mara, също и в Япония с една от водещите световни компании за добив на кожа, компанията King.


По време на неговите години, които работят в света на модата, Анджело почувствах голямо разочарование младеж посещава училища в престижната модна: За съжаление, той осъзна, че след три години на обучение, където са похарчени много пари, Те не са имали солидни познания и наскоро завършили студенти често дори не са имали шанса да направи стаж.


Така разбрах, че не е много да се направи, следователно, той основава модата в Милано Campus, с цел да се даде възможност да научат повече за света на модата, без да харчите много пари млади хора, с персонализирана помощ и обратна връзка, и в същото време със съдържание с реални и практически гледни точки: като работата се извършва в професионална среда.


Неговият международен опит му позволява да изгради кариерата си като консултант дизайн и най-накрая в образованието.


Модата в Милано Campus непрекъснато се занимава с разработването и създаването на интензивни курсове, които могат да дадат възможност на учениците да достигнат пълния си потенциал без да се налага да минават през икономически трудности.
Нашето училище има за цел да постигне превъзходството на своите студенти, преподаване на създаването на колекция, създаване на истории, които съчетават плат и цвят, изследвания детайлите на костюмите, които могат да го правят уникално произведение правят. Така също се стреми да допълни творческата част с използването на софтуера. Как се работи в областта на търговията и иновациите, а модна колекция е създадена, от концепция, планиране и изпълнение?
Модата в Милано Campus работи с гъвкави програми, насочени съдържание на интересите на учениците. С малки класове и внимателен и персонално обслужване, студентите получават обратна връзка за своята работа, за да се подобри своите творчески умения и развиват критично око на творческия му процес. Модата в Милано Campus предлага международна среда, в която студентите идват от всички краища на света, от Европа, Азия, Африка, Америка. Това позволява на културен обмен, където учениците да разширят своя мироглед, да изпитат нови и различни култури, които влияят върху чувството си за стил и естетика, като има възможност за създаване интересни и обогатяващи контакти за кариерата си в света на мода.

Места

Милан

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Милан, Ломбардия, Италия
Телефон
+39 02 2682 2730