MasterPrep International

Представление

Прочетете официалното описание

Вашите цели са в основата на всичко, което правим!

MasterPrep е международен екип от професионални инструктори, чиито услуги са насочени към подпомагане на кандидати достигне до възможно най-високи резултати от изпитвания. MasterPrep означава уверено върви към вашия допускане до MBA програми или магистърска / бакалавърски степени или бизнес училища в света.

Качването на такива програми често може да се окаже трудна задача и неизменно ще доведе до вземане трудни тестове, писане на интересни и добре структурирани есета, и уверено боравене процеса на интервю, за да докажат, че отговарят на профила и, че вие ​​сте на правото човек да бъде на тази програма.

индивидуален подход MasterPrep предлага кандидати своя доказан опит и богат професионализъм, като се фокусира изключително върху специфичните нужди на всеки студент и objectives.We извършва първоначална оценка, насочена към идентифициране на най-добрия път за обучение въз основа на профила на всеки кандидат, както за владеене на език и тестове за достъп. Освен това, нашите Е-обучение за подкрепа и тестови симулации ни позволяват да се изработи добре насочени и много ефективно обучение plan.Our опитни треньори може да ви насочи към изграждането на персонални проучване план, който оптимизира времето, с което разполагате и която взема под внимание цялата си други задължения, които могат да стоят на пътя на вашата подготовка (т.е. ангажименти за работа, ограничен период от време проучване на разположение, и т.н.).

E-Learning Освен предоставянето на клас-базирани програми подготвям, MasterPrep е разработила набор от интегрирани решения за електронно обучение. С нашите изключително успешни програми на дълги разстояния подготвям чрез нашия видео конференция платформа, и чрез електронната ни курсове и електронни книги, ние сме в състояние да достигне студенти навсякъде и предоставянето на услугите си премия за подготовка за изпити в уюта на собствения си дом или офис.

Професионален персонал и стимулираща среда Заедно с това да си експерти в областта на обект, нашите треньори са отлични преподаватели. Те непрекъснато се поддържа връзка един с друг и да взема редовно участие в опреснителни курсове, за да бъде винаги в крак с последните тенденции в света на преподаване и подготовка за изпитването. Ето защо MasterPrep е в състояние да предложи най-високите стандарти на преподаване в индустрията и да се гарантира, че кандидатите да получат възможно най-добрия service.MasterPrep е избрал да ограничи размера на своите групови курсове, за да бъде в състояние да се съсредоточи по-специално върху всеки участник нуждае.

комплексно обслужване Екипът на MasterPrep може да ви помогне да идентифицирате вашите силни и слаби страни и може да ви помогне в създаването на персонализирани подход, който ще ви преведе през цялата подготовка заявление process.From тест, с персонално проучване план, който ще оптимизира времето, с което разполагате, за допускане консултиране, редактиране на есе и треньор, ние можем да ви снабди с всички ключови елементи, необходими за успешното представяне.

Места

Милан

Address

Via V. Monti, 8

20123 Милан, Ломбардия, Италия

Рим

Address
Piazza Marconi 15
00144 Рим, Лацио, Италия

Неапол

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Неапол, Кампания, Италия

Цюрих

Address
Badenerstrasse 816
8049 Цюрих, Цюрих, Швейцария