Sida Group Management Academy

Представление

Прочетете официалното описание

ж.академия

w.academy е наел клон на Sida Academy, специализиран в магистър и изпълнителен магистър, който в близко бъдеще ще интегрира платформата w.academy с модалности, подходи, продукти и решения на Digital Business School

Нашата мисия е да предоставим на студенти, мениджъри, компании и публични институции пълна услуга от образователни дейности като продължаващо образование и специализация, изпълнителни магистри, университетски магистри и пълни магистри

Класовете се провеждат по различни начини: от физически класове до стрийминг на живо, от уроци до коучинг с използване на най-добрите методи на преподаване като ролеви игри, обърната класна стая, съвместно обучение, обучение от връстници и използване на лаборатории.

Добавената стойност се постига благодарение на смесено и структурирано проучване, дигитално проучване, персонализирано около нашите студенти.

Сида Груп

Повече от 30 години Sida Group предлага управленски консултантски услуги на компании и институции. Sida Group подкрепя управлението във всичките му фази, като се започне от стратегическата като финанси и контрол, човешки ресурси, организация до сливания и придобивания и интернационализация.

уебсалут

Иновативен PMI, цитиран от AIM Italia, Websolute е една от най-важните италиански дигитални компании в областта на комуникациите, цифровите технологии и дигиталния маркетинг и търговия.

Места

Анкона

Address
Via Luigi Albertini, 36
60131 Анкона, Марке, Италия

Болоня

Address
Болоня, Емилия-Романя, Италия

Рим

Address
Clivo di Monte del Gallo n.48
00165 Рим, Лацио, Италия

Милан

Address
Milano
Corso Porta Romana, 46

20125 Милан, Ломбардия, Италия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия