Прочетете официалното описание

За Syracuse Academy

Syracuse Academy е международно училище, специализирано в предлагането на езикови и културни програми с акцент върху средиземноморските изследвания. Syracuse Academy е местен център на CILS от Сиена.

Намира се в центъра на град Сиракуза (Сицилия), до църквата Св. Йоан, която дава достъп до Катакомбите и Криптата на Св. каза, че е проповядвал. Вилата е в съседство с Археологическия музей и базиликата "Св. Богородица", а гръцкият театър и остров Ортигия са на кратко разстояние пеша.

За програмата MADE

Правно призната академия за изящни изкуства, първа по рода си в Италия, която има за цел да работи на кръстопътя на дизайна, изкуството, традиционните занаяти и местната култура, създавайки оперативна платформа, базирана в южната част на страната ни в Сиракуза.

Сиракуза, Сицилия

Топлосърдечна общност

Докато излизащата природа и топло гостоприемство на италианците са оценени по целия свят, международните студенти, живеещи в малкия и безопасен град Сиракуза, винаги са изненадани от отворените обятия, които могат да посрещнат от местните хора, което спомага за създаването на приятелска и комфортна атмосфера, нашите ученици с радост разказват.

Стратегическа отправна точка за изследване на Италия

Сиракуза е също стратегическа база за тези, които желаят да се насладят на всички красоти на Сицилия, само на един хвърлей от всички други основни забележителности на острова: Долината на храмовете и Scala dei Turchi в Агридженто. Етна, най-високият вулкан в Европа, и върховният град Таормина. Също така е много лесно да се достигне до всички основни италиански места: близкото летище Fontanarossa свързва Сиракуза с всички големи градове (Рим, Флоренция, Венеция, Милано, Неапол), ежедневно и с евтини полети.

Столицата на древния средиземноморски свят

Сиракуза (Сиракуза на италиански), включена в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, е съкровищница, разположена на югоизточния бряг на италианския остров Сицилия. В продължение на три хилядолетия той е събрал богатство от изкуство и ценна архитектура, което свидетелства за преминаването на много славни цивилизации.

113953_113919_3.png

Малка общност, оживен град

Днес град Сиракуза е топъл, приветлив и оживен град, който може да предложи както на приключенски души, така и на културни лешояди: човек може да избере да изследва лабиринта от тесни улички на историческия център, да се разходите из средновековния замък, който гледа към естествено пристанище или опознаването на девствените плажове и морски резервати, които заобикалят града.

Направете приятели с местните студенти

Syracuse Academy редовно организира събития за обмен на yracuSltural, за да позволи на чуждестранните студенти да се срещнат и да се сприятеляват с местните ученици. Лесно е в град като Сиракуза да създава дълготрайни връзки и да изгражда приятелства с италиански връстници. Ние признаваме, че ангажирането с местните жители играе съществена роля в изграждането на доверие в говоримия език.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Студентско жилище

Настаняване в семейна стая: самостоятелна стая, полупансион

Студентите могат да изберат да живеят със сицилианско семейство-домакин в комфортни апартаменти в близост до училището със самостоятелни спални. Настаняването в домакинство включва 2 хранения на ден, закуска и вечеря.

Този тип настаняване гарантира безопасно, удобно и напълно потапящо преживяване, което подобрява езиковото и културно обучение на нашите ученици.

Студентски дом: Самостоятелни стаи

Студентите могат да избират да живеят с други чуждестранни студенти, посещаващи езикови и културни курсове в Syracuse Academy . Всички помещения за настаняване се намират на кратко разстояние пеша от академията.

Свържете се с нас!

Нашият екип от студентски съветници се радва да ви подкрепи на всяка стъпка: от записване и кандидатстване за виза до подготовка за заминаване, ориентиране и настаняване в новия ви град и дом.

Вашата врата в изкуството и дизайна Висше образование в Италия

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Базова програма

Syracuse Academy

Програмата Фондация година в изкуствата и дизайна дава възможност на чуждестранни студенти, които желаят да се запишат в италианския университет, да повишат знанията си п ... [+]

Научете италианския език и развийте основни умения, за да се регистрирате успешно в бакалавърските степени по изкуства и дизайн в най-добрите университети в Италия. Съсредоточете се върху областите, които ви интересуват, като същевременно подобрите академичните си умения в подкрепяща среда.

Нашият едногодишен подготвителен курс ще ви осигури широко разбиране за изкуството и дизайна. Развийте своите артистични умения и решете кой специализъм да преследвате. Това също ще подобри нивото ви на умения. Това ще ви помогне да вземете решение за избора на специалност почетна степен за следващите три години. След като завършите едногодишния курс, ще представите портфолио от работа. Ние ще преценим това за прогресия върху специализацията по ваш избор.... [-]

Италия Syracuse
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Научете повече на английски

Syracuse Academy

Syracuse Academy - Spring 2019

MADE Program CABIN OUT workshop

Sicily

Siracusa

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Италия