Syracuse Academy

Представление

Прочетете официалното описание

За Syracuse Academy

Syracuse Academy е център за международно образование с акцент върху изкуствата, езика и средиземноморската култура. Syracuse Academy е местен център на CILS на Университета в Сиена и съвместно предлага програмите за подготовка на студенти по изкуства и дизайн на MADE Program.

Кампусът се намира в центъра на града в непосредствена близост до археологическия музей и парк, на кратко пешеходно разстояние от брега на морето и острова Ortygia. Основната сграда на кампуса е историческа вила, която се гордее с над 2 акра буйна ботаническа градина, пълна с цитрусови дървета, средиземноморска флора, вековни палми и магнолии, както и много други екзотични дървета и растения. В рамките на тази очарователна обстановка често се провеждат уроци на открито, лаборатории, работни срещи, културни дейности като филмови вечери на открито и събития за езиков обмен.

Спокоен оазис в сърцето на Сиракуза, където учениците се озовават сред историята, природата и динамичната общност от чуждестранни студенти.

За програмата MADE

Правно призната академия за изящни изкуства, първа по рода си в Италия, която има за цел да работи на кръстопътя на дизайна, изкуството, традиционните занаяти и местната култура, създавайки оперативна платформа, базирана в южната част на страната ни в Сиракуза.

Сиракуза, Сицилия

Топлосърдечна общност

Докато излизащата природа и топло гостоприемство на италианците са оценени по целия свят, международните студенти, живеещи в малкия и безопасен град Сиракуза, винаги са изненадани от отворените обятия, които могат да посрещнат от местните хора, което спомага за създаването на приятелска и комфортна атмосфера, нашите ученици с радост разказват.

Стратегическа отправна точка за изследване на Италия

Сиракуза е също стратегическа база за тези, които желаят да се насладят на всички красоти на Сицилия, само на един хвърлей от всички други основни забележителности на острова: Долината на храмовете и Scala dei Turchi в Агридженто. Етна, най-високият вулкан в Европа, и върховният град Таормина. Също така е много лесно да се достигне до всички основни италиански места: близкото летище Fontanarossa свързва Сиракуза с всички големи градове (Рим, Флоренция, Венеция, Милано, Неапол), ежедневно и с евтини полети.

Столицата на древния средиземноморски свят

Сиракуза (Сиракуза на италиански), включена в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, е съкровищница, разположена на югоизточния бряг на италианския остров Сицилия. В продължение на три хилядолетия той е събрал богатство от изкуство и ценна архитектура, което свидетелства за преминаването на много славни цивилизации.

113953_113919_3.png

Малка общност, оживен град

Днес град Сиракуза е топъл, приветлив и оживен град, който може да предложи както на приключенски души, така и на културни лешояди: човек може да избере да изследва лабиринта от тесни улички на историческия център, да се разходите из средновековния замък, който гледа към естествено пристанище или опознаването на девствените плажове и морски резервати, които заобикалят града.

Направете приятели с местните студенти

Syracuse Academy редовно организира събития за обмен на yracuSltural, за да позволи на чуждестранните студенти да се срещнат и да се сприятеляват с местните ученици. Лесно е в град като Сиракуза да създава дълготрайни връзки и да изгражда приятелства с италиански връстници. Ние признаваме, че ангажирането с местните жители играе съществена роля в изграждането на доверие в говоримия език.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Студентско жилище

Настаняване в семейна стая: самостоятелна стая, полупансион

Студентите могат да изберат да живеят със сицилианско семейство-домакин в комфортни апартаменти в близост до училището със самостоятелни спални. Настаняването в домакинство включва 2 хранения на ден, закуска и вечеря.

Този тип настаняване гарантира безопасно, удобно и напълно потапящо преживяване, което подобрява езиковото и културно обучение на нашите ученици.

Студентски дом: Самостоятелни стаи

Студентите могат да избират да живеят с други чуждестранни студенти, посещаващи езикови и културни курсове в Syracuse Academy . Всички помещения за настаняване се намират на кратко разстояние пеша от академията.

Свържете се с нас!

Нашият екип от студентски съветници се радва да ви подкрепи на всяка стъпка: от записване и кандидатстване за виза до подготовка за заминаване, ориентиране и настаняване в новия ви град и дом.

Вашата врата в изкуството и дизайна Висше образование в Италия

Места

Сиракуза

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Сиракуза, Сицилия, Италия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия