The International Hospitality Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Не е изненадващо, че Chef Academy избра Senigallia за новото си италианско седалище, като един от градовете на Италия, който най-много представлява жизнеността на туриста, красотата и разнообразието на територията. В сърцето на брега на региона Марче, това прекрасно място, известно с "кадифения си плаж", е туристическа забележителност и културен център от голямо значение.

Senigallia е идеалното място, където студентите са заобиколени от района на художествено богатство и където храната и изкуството се преподават директно, където суровите съставки се отглеждат и култивират в традицията. В този регион много от продуктите са сред най-известните "Made in Italy", които се изнасят в цял свят, като бял трюфел на Sant'Angelo, Maccaroncini на Campofilone и хиляди други добродетели.

Marches се гордее с над вината, маслата и сирената, произведени от местния бизнес, които са символ на богатството на земята и страстта в производството на висококачествени продукти ". Затова решихме да донесем тук нашето училище и нашата иновативна програма за обучение, благодарение на многото искания, които ни изпратиха от туроператорите от учениците. Нашето училище е гордо готово да отвори вратите си за всички студенти, които искат да станат най-добрият готвач в света.

Предлагаме уникална система за образование, която ни направи известна в Англия, в Америка и че внасяме в много други страни, не само в Европа, но и в Близкия изток и Китай.

Насочени курсове, практични и ефективни, които се фокусират не само върху преподаването на основните техники за готвене, но и да предадат значението на това, което означава да бъдеш готвач, работещ в професионална кухня. Асимилират знанията си и научават тайните си, ще позволят на студентите да влязат в ресторанта с функциите и увереността, необходими за да станат професионални готвачи.

The International Hospitality Academy се ражда от убеждението, че най-добрият начин да се научиш на това изкуство е да бъдеш преподаван от професионалисти в професионална среда и че няма "най-добър начин за практическо.

Не е изненадващо, The International Hospitality Academy гордее като ресторантьорски партньор на някои от най-известните ресторанти в района.

След завършване на първата част от обучението в нашата кухня, нашите ученици ще имат възможността да се учат от най-добрите готвачи, дори и от звездите, всички в кухнята си, но винаги следват нашите образователни програми.

Огромното предимство на това, че се формира по този начин, това са практическите умения, които вече са придобити от този опит, който много други абсолвенти липсват, когато става дума за намиране на работа.

След завършване на курса, студентът ще разполага с всички теоретични и практически инструменти, за да работи незабавно в една от най-добрите професионални кухни.

Места

Сенигалия

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Сенигалия, Марке, Италия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: