Al Baher Arabic Language Training Center

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Al Baher маршрута си на успех на арабски!

Арабски предлага много възможности в живота и може да доведе до успешно бъдеще. Дали вашето решение да учите арабски е за образование, кариера или просто за невероятен живот, Ал Бахер ще ви помогне да постигнете целите си. Изберете от нашите разнообразни арабски езикови курсове и нека нашите приятелски и професионални инструктори да Ви насочат към безупречна работа. На курса ви ще се срещнете с ученици от различни националности и ще имате преживявания, които никога няма да забравите. Нашият красив, модерен езиков център се намира в комплекс Ал Батул, разположен в Абдун, една от най-модерните райони в Аман - Йордания. Благодарение на забележителното си местоположение, нашите ученици могат лесно да стигнат до различни ресторанти, кафенета, спортни клубове и паркове. Ние също предлагаме разнообразие от възможности за настаняване, забавни социални дейности, проучвания на близкоизточната история и култура.

Защо да изберете Ал Бахер?

Центърът за обучение по арабски език Al Baher предоставя изчерпателно, базирано на доказателства обучение на арабски език за ученици от всички нива и възрасти чрез подкрепящи сигурни и културни среди. Създадена през 2005 г. и разположена в Аман, Йордания, мисията на Ал Бахер е да подкрепя обучаемите арабски език в професионалното, личното и академичното им развитие чрез разнообразни курсове по потапяне и обучение. Al Baher предлага своите услуги чрез ангажирани, образовани инструктори с богат опит в езиковото развитие. Научете и подобрете арабски с нас за уникално и променящо живота ви преживяване. Обещаваме Ви страхотна учебна среда, забавни и интересни уроци, професионални учители, настаняване с добра стойност и възможност да разгледате един от най-вълнуващите градове в света.

Методика

Ние следваме комуникативния подход за предоставяне на широкообхватно обучение на арабски език на широк кръг от ученици чрез разнообразни програми (включително потапяне, обучение в клас и дистанционно обучение), като всяка от тези програми илюстрира нашия ангажимент за постигане на най-високите стандарти в арабски езиково обучение.

За да дадем ангажираща и подходяща рамка за учене, нашите уроци се фокусират върху различни теми, които варират от актуални теми до ежедневни проблеми. С помощта на нашите професионални и приятелски учители нашите ученици ще могат да избират теми, които създават интерес, дискусия и дебат в класа.

На всеки студент ще бъде дадена възможност да се ангажира с езика като взема активни части в дискусиите в класната стая, освен да работи върху езиковите умения, независимо дали поотделно, по двойки или в малки групи. Тъй като учениците научават за други съученици и различни култури по света, те също ще научат правилното арабско произношение, ще увеличат и разширят речника си, ще научат граматика, за да могат да формират правилното изречение. В крайна сметка нашите ученици ще могат да се изразяват по точен и подходящ начин, всички на арабски език!

Нашата цел

Нашата мисия е да подкрепяме обучаващите се арабски език в професионалното, личното и академичното им развитие чрез разнообразни курсове по потапяне и обучение. Да превишава очакванията на учениците, като предлага изключителни услуги, преподаване чрез иновации и прилагане на съвременни учебни стилове. Да се ​​стремим да бъдем най-добрите в арабски езикови програми, като същевременно поддържаме конкурентни цени.

Всеки ученик, независимо дали е на ниво 1 или 5, се насърчава и се очаква да участва активно в клас, което насърчава нашата програма да акцентира върху развитието на способността на студента да разговаря в арабски език.

Дизайн на учебната програма и оценки

Нашата учебна програма е разработена от нашите двуезични, професионални арабски специалисти. Техният иновативен подход и непрекъснати изследвания допринасят за запазването на Ал Бахер начело на напредъка в методите и технологиите за изучаване на езици. Те винаги наблюдават нуждите на нашите студенти, за да гарантират високото качество на нашите курсове.

В началото на учебното си пътуване студентите на Ал Бахер се явяват на тестов център, за да определят нивото си на арабски език, а след това се присъединят към клас с други ученици на същото ниво, чрез които получават непрекъсната оценка чрез уроци по класически курсове, домашна работа и редовно ниво тестове.

Създават се отчети, които дават подробна информация за силните и слабите страни, както и цялостния напредък за всеки ученик.

Нашия екип

Центърът за обучение по арабски език Al Baher използва 14 висококвалифицирани, квалифицирани служители, които да осигурят приятелско, учтиво, ефективно, своевременно и точно обслужване. Надеждните и професионални стандарти на центъра се поддържат от нашите мотивирани двуезични, добре обучени местни арабски говорещи инструктори с над десетгодишен опит в съответните области. Те са ентусиазирани, приятелски и най-важното - всеки от тях е напълно сертифициран и акредитиран от Министерството на висшето образование, за да поддържа нашите структурирани и изчерпателни класове. Те се избират с висока степен на преразглеждане, тъй като те са ключът към арабското забавление и ефективността.

Нашите инструктори предоставят своевременно документация на кандидатите (напр. Информация от тестовете / интервютата), последвана от адекватно уведомяване на кандидатите за участие в тестове и интервюта. Инструкторите предоставят резултати и смислена обратна връзка за тестовете и интервютата на кандидатите възможно най-рано и продължават да наблюдават избраните методи и тяхната ефективност и ефективност.

С нашата енергия, експертиза и страст за преподаване на арабски, нашата цел е да помогнем на студентите да успеят в глобалната общност, в Ал Бахер имаме екип от хора, които да ви посрещнат и да ви накарат да се чувствате като у дома си. Попитайте ги за академични въпроси, социални дейности или най-доброто място за добро кафе! Те са за вас, те могат да ви придружат в многото социални дейности, които организираме. Те ще бъдат вашите водачи, както вие и вашите нови международни приятели изследвате.

Campus

Нашият център се намира в (Abdoun), един от най-модерните райони в Аман, Йордания.

Намира се в комплекса "Ал Батул", нова луксозна сграда, която съдържа много хубави магазини и много други удобства, в допълнение към забележителното си местоположение, което може лесно да свързва студентите с различни ресторанти, спортни клубове, паркове и е на пешеходно разстояние Тадж Мол, един от най-новите търговски центрове в Аман. В рамките на пет-етажен мол са многобройни специализирани магазини, магазин за хранителни стоки (Cozmo), дузина заведения за хранене и кафенета и просторни киносалони. Ал Baher идеалното местоположение и спокойният външен начин на живот предлага на учениците уникална възможност за учене.

Уроците се провеждат в удобен институт, като студентите се наслаждават на уроците си в централните климатизирани класни стаи, снабдени с удобни маси и столове, по начин, който позволява на студентите свободно да взаимодействат помежду си. Всяка стая в клас е снабдена с голям екран с висока технология, за да поддържа нашите студенти, свързани с външния свят, и да получим привилегията да се възползваме от най-новите методи на преподаване на нашите инструктори, използвайки аудио / видео учебни пособия. Студентите се радват на безплатна употреба на безжичната ни WiFi интернет мрежа и терминали, те са поканени да се отпуснат, да учат или да си направят домашна работа в нашия кабинет, оборудван с компютри, достъпни за тях.

Места

Аман

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Аман, Губернаторство в Аман, Йордания