Aveda Institute Canada

Представление

Прочетете официалното описание

знаме

УЧА. Растат. ДА СТАНЕ

Ела с една мечта. Оставете с кариера.

Нека да развиват своя естествен талант ...

"Нашата мисия в Aveda е да се грижи за света, в който живеем, от продуктите, които правим, за да начините, по които можем да върне на обществото. В Aveda, ние се стремим да даде пример за околната среда лидерство и отговорност, а не само в света на красотата, но и по света. " - Horst Rechelbacher, Основател

wt5

4 точки разлика

Марката Aveda

Aveda е първият красота компания за производство на продукти с органични, растителни алтернативи на синтетични химикали и опаковки с 100% сертифицирани вятърна енергия.

Автобиографията на режещия ръб

Aveda е единствената световна марка за красота, която е с цялостна система за обучение с всеотдайни програми за професионален и развитие салон за да се уверите, че сте винаги на върха на играта си в тази индустрия.

Безкрайните възможности

С нашите 95% ставка за намиране на работа и мрежата Aveda на над 7000 салон / СПА центрове, институти и магазина по света, можете да отидете навсякъде своя талант ще ви отведе.

Иноватори индустрията

Вдъхновете се от новаторите на индустрията на красотата, която наричат ​​Aveda дома. Поучете се от тези световно известни световни артисти в специални работилници, индустрията събития и класове Aveda Advanced академия.

Тези глобални артисти наричат ​​Aveda дома и преподават специални семинари, доставят гости лекции и е необходимо време, от светлината на прожекторите, за да вдъхнови нашите бъдещи професионалисти.

wt4

Нашата Green мисия

В Aveda, ние насърчаваме нашите ученици да бъде промяната. Те стават посланици стават лидери и образоването на своите общности за това как да живеем екологично чист начин на живот.

Индустрията на салон се очаква да нарасне с 31% през следващото десетилетие, все повече се превръща сред най-надеждните, творчески и изгодни международна кариера.

С името на Aveda зад вас възможностите са неограничени. Aveda може да проправи пътя за възможностите за кариера в и извън глобалната Aveda мрежа.

Aveda е един от най-бързо развиващите се в световен мащаб салон мрежи в индустрията. Нашите възпитаници продължават да бъдат част от творческите екипи, които пътуват по света вдъхновява други професионалисти красота промишленост.

Banner2

Места

Калгари

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Калгари, Alberta, Канада

Уинипег

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Уинипег, Манитоба, Канада

Торонто

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Торонто, Ontario, Канада

Ванкувър

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Ванкувър, Британска Колумбия, Канада