BLI Language Schools

Представление

Прочетете официалното описание

Има ли по-добър начин да се учи език, отколкото да се живее? BLI не мисли така. Ето защо всички наши курсове по английски и френски курсове са проектирани да отговарят на нуждите и интересите на учениците и се основават на динамичен и комуникативен подход, който не само ще помогне на студентите да владеят езика, но и ще им даде инструменти за успех на световно равнище. BLI прави лингвистичните познания, свързани с живота ви, в различни полезни аспекти извън вашето въображение. Разширяването на вашите възможности и максимализирането на Вашия успех е това, за което искаме BLI.

BLI поема процеса на изучаване на чужди езици извън класната стая, като предлага на студентите голямо разнообразие от забавни и интересни дейности и качествена програма Homestay, която ще позволи на студентите да пренесат своя учебен опит на друго ниво, учейки се в реалния свят. Друг аспект на BLI учебното преживяване е приспособяването и персонализирането на програми, които ще помогнат на учениците да се запознаят със своите лични интереси в приятелска среда, с възможността да се ангажират с колегите си BLI студенти от цял ​​свят.

Повече от тридесет и шест години помогнахме на хиляди студенти от цял ​​свят да изпълнят мечтите си и да станат световни граждани. Всеки от нас, преподаватели в BLI, администратори и координатори, очакваме с нетърпение да ви приветстваме в едно от нашите училища и да бъдем на ваша страна в този велик живот: "изучаване на чужд език".

 • 40 години опит
 • Превъзходство в образованието
 • Индивидуално внимание на учениците
 • Персонализирани програми
 • Обучителна програма за най-високо качество
 • Голямо разнообразие от програми
 • Гъвкави начални дати
 • Гарантиран успех
 • Малки класове
 • разнообразие
 • Квалифицирани учители
 • Вълнуваща програма за активност
 • Две местоположения в Канада
 • BLI езикови програми

BLI ИСТОРИЯ

Доволни ученици от 1976 г. насам

BLI (Bouchereau Lingua International) откри първото си езиково училище през 1976 г. в Монреал, Квебек. Целта му беше да предложи бизнес обучение на висши ръководни кадри и администратори в няколко индустрии и области на компетентност. Малко след това BLI започна да приветства студенти от цял ​​свят, за да участва във френските и английските програми за потапяне.

След като утвърди репутацията си като компания, олицетворяваща експертиза, иновации и примерно обслужване на клиентите, училището впоследствие отговори на нарастващото търсене на езикови услуги и започна да предлага висококачествени преводни услуги на местни и международни компании от акредитираните от правителството офиси ,

Специализиран и страстен учителски персонал, както и приятелска и позитивна атмосфера, са подписването на BLI, който успешно е придобил друг университет в столицата Квебек.

Нашият кампус в град Квебек проправя пътя за обучение на чуждестранни студенти на френски език.

Оттогава BLI актуализира своята методология, за да отговори на променящите се нужди и интереси на студентите. Днес BLI е едно от най-признатите езикови школи в света и предлага различни програми, пригодени за ученици от различни култури и произход.

В сферата на корпоративните услуги BLI не само продължава да предлага персонализирано езиково обучение, но и предоставя езикови услуги като преводи, оценки, семинари и др. Наши корпоративни клиенти включват мултинационални компании като Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec и др.

BLI MONTREAL

ИДЕАЛНО МЯСТО ДА НАУЧИТЕ ДВЕТЕ ЕЗИЦИ В ЕДИННО ВРЕМЕ

Разположен на остров в река Св. Лорънс, Монреал е град, пълен с контрасти и оригиналност, град, в който очарованието на Стария континент се простира до сложността на Северна Америка. Монреал е мултикултурен град, където хората от различен произход живеят в хармония.

Като град, където се срещат френските и английските култури, това е идеалното място за изучаване и на двата езика.

BLI Монреал се намира в сърцето на Стария Монреал, район, изпълнен с живот, в непосредствена близост до всеки голям обект в Монреал. Ние сме удобно разположени само на две минути от метростанция Place-d'Armes, в сграда наследство близо до известната базилика Нотр Дам. Нашите модерни съоръжения предлагат на учениците удобна и приятна атмосфера, която прави учебния процес много приятно и забавно.

Акредитиран от езици Канада, BLI е езикова школа с над 40-годишен опит в индустрията за езиково обучение и много успешни академични и общи програми за потапяне на всички нива.

Използваме динамичен и комуникативен подход, който не само ще помогне на студентите да владеят езика, но и ще им даде инструментите за успех на глобално ниво.

BLI QUEBEC

РИЧНО КУЛТУРА ОТЛИЧНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Квебек е красив канадски град на наследството. Сърцето на френскоезичната култура в Северна Америка. Част от Европа на новия континент. Разположен на величествените брегове на река Св Лорънс, град Квебек е един от най-живописните градове в света.

Най-големият главно френски град в Канада и столицата на провинция Квебек, град Квебек, е мястото да се потопите във френския език, докато се наслаждавате на всичко, което Квебек може да предложи - от наблюдение на китовете в Тадусак до дегустация на вино в източните градове ,

BLI Quebec се простира на два етажа в модерна сграда в центъра на град Квебек, лесно достъпна с обществен транспорт и на пешеходно разстояние от всички удобства и туристически забележителности.

BLI Quebec не само осигурява истинска среда за потапяне, за да научи френски език, но също така организира различни видове дейности, за да помогне на учениците да изследват града и да прегърнат уникалната френска канадска култура!

Места

Монреал

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Монреал, Квебек, Канада

Град Квебек

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Град Квебек, Квебек, Канада