Bow Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

Вие ще се повиши На Bow Valley College

Ние сме достигнали челната двегодишните училища в Северна Америка, като помага на учениците да допринесат за пълната гама от способността им, превръщайки се в най-доброто, че те могат да бъдат.

Значителното разширяване през 2013 г. ни топ цялостен колеж Калгари направи. Трансформацията над $ 290 милиона създадена една от Западна Канада водещи образователни институции, обслужващи over14,000 учащи на три кампуси и 20 регионални центрове в Алберта.

Над 1000 чуждестранни студенти всяка година 115 - Държави, представени от студенти в BVC 93% - Коефициент на заетост на възпитаниците в рамките на 6 месеца от град

Студентите Успех Тук

В BVC, можете да получите отлично образование, което отговаря на вашия стил на живот - по всяко време, на всяко място, всеки път и всеки крак - осигуряване можете да се преодолеят всички пречки пред пълноценна кариера.

Вие се дипломират с тренировка готов образование в една година за издаване на сертификат или две години за диплома, в жизненоважни области на бизнеса, здравеопазването, правосъдието, правата на услуги, или администрация.

Сертификат завършилите ще могат да кандидатстват за 1-годишно разрешително за работа следдипломна. Диплома завършилите ще могат да кандидатстват за разрешение за следдипломна работа на 2 или 3 години.

Уменията ще спечелите ще ви направят по-търсенето завършил, какво точно глобални работодателите търсят, който ви дава възможност да започне пътуването си към успешно бъдеще.

Защото ние правим повече от ви помогне да си изкарват прехраната - ние ще Ви помогнат да направите живота.

A Great City да Научете В

Има няколко отлични причини защо списание The Economist нарежда Калгари като номер пет в своя списък на най-добрите места за живеене On Earth.

Opportunity - Втората най-висока концентрация на централни офиси в Канада. Strong - процъфтяваща икономика и ниска безработица. Beautiful - Скалистите планини и Национален парк Банф образуват великолепен фон на живота в Калгари. Safe - върховете на списъка в един от най-безопасните и здравословните големите градове в Канада. Young - най-младото население в Канада ни държи оживен. Сините Skies - Още часа слънце от всеки друг голям град в Канада.

A Great Country да научите В

Канада е прекрасно място да получат образование, да отваря врати за вас по целия свят.

Достъпни - Canada предлага най-ниските цени за обучение на чуждестранни студенти в сравнение с Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и САЩ. World Class Образование - Един от най-модерните и най-уважаваните, образователни системи в света. Гостоприемна среда - Канада е страна на имигрантите и мултикултурно разнообразие, така че всички са добре дошли тук. Висок стандарт на живот - Всички предимства на една от най-развитите държави в света; , сигурна, обширна система безопасно здравеопазване и социална сигурност на мрежата.

Стипендии за чуждестранни студенти

В Bow Valley College, ние премахваме всяка възможна пречка за вашия успех, включително и финансова.

Като международен студент, имате право на определен брой чуждестранни студенти Стипендии Има и няколко награди за признаване на най-добре представящите през учебната година.

Места

Калгари

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Калгари, Alberta, Канада
Телефон
1-403-410-3476