Camber College

Представление

Прочетете официалното описание

Camber College е един от най-иновативните и динамични езикови центрове на Канада. Основана през 2003 г., Camber College е предоставяне на студенти с високо качество на обучението по английски език в продължение на 12 години.

В Camber College, ние учим английски по много различни начини, защото знаем, че всички студенти са уникални, да научат по различен начин и имат различни цели. Нашите уникални програми, както в и извън класната стая, максимизират образователна приключение на всеки студент.

Дългогодишният ни опит ни научиха, че оптималното учене се случва, когато учениците знаят, че техните ценности и становища наистина имат значение, и че те не са просто друг номер в списъка на класа.

Всеки ден ние ви научи на практически умения за комуникация с много подробна обратна от учителя си, така че да са по-уверено подготвени да управляват и контролират ситуации от реалния живот, които ви предизвикателство.

Защо да изберете нас Има много различни начини, за да учат английски, но ние силно вярваме, че няма по-добър начин, отколкото обучение лице в лице. Ние вярваме, че най-добрият метод е заобикалящата себе си с родния си култура и хора.

Ние имаме 12 години опит в преподаването на английски език и дават на учениците от световна класа език образование.

Ние празнуваме всички култури и се учат от разнообразие. Ние намираме начини за комуникация нашето културно наследство. Ние сме отворен ум, отразяващи и се грижат за всички култури. Иновативни класове и приятелски, семейна атмосфера.

Camber College програма социален дейност: участие в програмите за дейност, организирани от нас, за да подобри английския си извън учебна среда. Всеобхватни и ефективни програми за подготовка на изпита.

Всички учители Camber Кандидат са високо образовани, опитни и сертифицирани да преподават английски като втори език (ESL).

Camber College предлага пълен набор от услуги, високо качество Homestay програма с трансфер от летището на разположение при поискване.

River Пауъл се радва на мек западното крайбрежие на климата. Това е рядко твърде гореща или твърде студена. Сняг е изключително рядко.

Camber College е акредитирана и е свързана с всички равнища на управление и индустрии. Следното признае Camber College за своите високи стандарти в индустрията.

Места

Пауъл река

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Пауъл река, Британска Колумбия, Канада