CampusCanada

Представление

Прочетете официалното описание

Програма за ориентация за чуждестранни студенти

CampusCanada осигурява входящи международни студенти с въведение в Канада и основата за академичен успех в канадски университет или колеж. Този интегриран онлайн и по-корпус програма разбира се осигурява интердисциплинарна учебна програма се фокусира върху разбирането на канадската култура и общество, адаптиране към новата среда и развитието на умения, които водят до академичен успех;

Достъп до персонализирани инструменти, предназначени за подпомагане на международни студенти (напр академична подкрепа, библиотечни ресурси, езиково обучение, професионално ориентиране); Практически "как да" съвети за ежедневието в Канада (безопасност, банковото дело, транспорта и т.н.) Бързи приятелства, изградени върху обширната мрежа на програмата и социални дейности. Най-важното е, CampusCanada осигурява международни студенти с конкурентно предимство в постигането на успех с техните академични начинания в Канада, като се гарантира, че са готови да се реализира най-пълно потенциала на своя университет или колеж опит.

Предимството на Капитал

Отава е четвъртият по големина град в Канада и политически и технологичен център на страната. Градът е красив и чист, има висок стандарт на живот, и е признат за своите много национални музеи, галерии, паркове и сценичните изкуства центрове. Отава е сред най-безопасните градове в Канада. Хората на Отава са високо образовани, с повече от половината от населението като университет или колеж градуса и концентрацията най-висока на глава от населението от инженери, учени и докторанти в Канада. Университета Карлтън, домакин на CampusCanada, Е високо класирана цялостна университетска намира в Отава.

От Август 1 - 13 2016 г., вие ще получите възможност да се насладите столицата на Канада по време на най-красивата време на годината. Лятото в Отава имат щедри брой топли и слънчеви дни със средна температура от 26 ° C (80 ° F). През този период, ще намерите много дейности за ентусиасти музика, на открито, музей, художествена, и култура. Градът е оживен и чудесна дестинация за своето въведение към Канада.

Отава се намира в югоизточната част на страната, близо до Гатино, Квебек, която формира Национален Столичен регион на страната. Сервира се с големи авиокомпании, VIA железопътен и хрътки автобуси, ще можете да посетите други големи градове като Монреал, Торонто и Квебек доста лесно.

Защо да се присъедините CampusCanada

Регулиране на университет или колеж живот в непозната страна може да бъде огромно предизвикателство. CampusCanada осигурява "меко приземяване" за чуждестранни студенти за предлагане на забавление, сътрудничество и интерактивна възможност да изпитат кампус живот и да открият Канада в самото сърце на столицата на страната. Причини да се присъединят CampusCanada:

Чувствайте се уверени за първия си ден на класове. Ние ще ви научи какви ресурси ще трябва да се движите всеки канадски университет или колеж. Разгледайте столицата на Канада. Отава е известен със своите много национални музеи, галерии, паркове и сценичните изкуства центрове. Настанете се удобно в канадски класна стая. Научете повече за канадската стил на преподаване и академична структура. Живей на територията на колежа. След две седмици, ще овладеят студентския живот и условия на живот в жилище по-корпус. Разберете канадските културни особености. Научете повече за уникалните обичаи и навици на Канада. Направи нови приятели. Ще се срещне с други международни студенти, които са нови за Канада. Представете си, че може да има един приятел във всяка област от края на програмата!

Такси

Таксата за програма на CAD $ 4,500 (+ HST) включва:

Канада 101: онлайн курс за въвеждане на чуждестранни студенти в Канада; Campus 101: десет дни на интерактивно програмиране на територията на колежа и в целия Отава и националния капитал региона; Инструкция с квалифицирано университета Карлтън преподаватели с опит в канадски изследвания; Жилища в кампуса на университета Карлтън от 1 август - 13; Закуска, обяд и вечеря, предоставена от Fresh Food Company Достъп до широк спектър от академични и съоръжения за отдих; Извън колежа екскурзии до национални институции, както и спортни, културни и външни развлекателни обекти

Как да се регистрирате

Можете да се регистрирате за CampusCanada чрез попълване на формуляра за регистрация на сайта https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Ние ще изисква вашите данни за контакт, информация за университета или колежа ли са приети, да, и английски резултати езикови тестови. Ние не ви изисква да представят всички документи, в този момент.

След като сте приключили регистрационната форма, ще бъдат насочени към защитена сайт на трета страна, където можете завършите плащането си. След като плащането е обработено, сте регистриран за CampusCanada.

Места

Отава

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Отава, Ontario, Канада
Телефон
+1 613-520-2600

Програми