Canadian College

Представление

Прочетете официалното описание

Разположен в центъра на центъра на Ванкувър, CCEL е на улица Alberni, заедно с търговци на дребно, топ-ресторанти и известни хотели. Нашият кампус включва класни стаи, а! ресторант, офиси и слънчев вътрешен двор на покрива. Ние също имаме студентска резиденция извън училищния комплекс в непосредствена близост.

Сграда

Класните стаи са разположени на 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж, с офиси на 4-ти етаж и голяма градина на покрива на 5-ти етаж.

Класните стаи

Нашите модерни класни стаи, оборудвани с високоскоростен интернет, електроцентрали за студентски уреди и екран с висока разделителна способност, са предназначени да улеснят обучението, ориентирано към учениците.

нали! Ресторант

С чудесна храна и приятелска атмосфера, Ех! е идеалното място за ядене, пиене и социализация след класа. Ех! предлага отстъпки за хранене планове за студенти и също така домакин на свободен разговор клуб всяка седмица.

сервизни помещения

На четвъртия етаж в нашия голям отворен офис, нашият приветлив персонал е на разположение, за да ви помогне по време на Вашия престой.

Patio на покрива

Вътрешният двор на покрива е голямо открито пространство, където студентите могат да обядват и да участват в няколко дейности, като летни барбекюта, пинг-понг, уроци по йога и танци.

Student Residence

Разположен в центъра на Ванкувър, студентската резиденция е на няколко пресечки от Стенли Парк, близо до много ресторанти и барове на достъпни цени, както и на кратка разходка до CCEL.

Места

Ванкувър

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Ванкувър, Британска Колумбия, Канада