Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване в CES

В CES признаваме, че успешното изучаване на друг език изисква повече от учебник и лекция. Нашите ESL класове за възрастни са фокусирани върху цели, използвайки комуникативен подход към изучаването на езици. Ние обогатяваме живота на студентите с реални езикови и културни възможности. Обучаваме учениците, използвайки съвременни методи, които първо поставят ученика. Вдъхновяваме учениците да реализират своите цели и да разширят хоризонтите си.

Научете английски в Торонто

Поставен като един от най-безопасните градове в Северна Америка, Торонто е град, в който хората могат да се чувстват сигурни и удобни. Той е последователно гласуван едно от най-добрите места за живеене и посещение. Това се дължи до голяма степен на начина, по който хората в Торонто празнуват и прегръщат разнообразието. Това е отличителен град от световна класа, който отпразнува любов и уважение към многобройните култури, които процъфтяват тук.

Социални дейности

CES предоставя много възможности да изпитате забележителностите и звуците на Торонто. Разгледайте някои от най-популярните ни дейности!

Ръководители на дейности: Повечето от нашите дейности се организират и ръководят от нашия координатор на дейностите, който също помага на студентите с рутинните най-важни неща за живота в Торонто. Освен това, освен въвеждането на реални практики и изследователски уроци в своите класове, учителите провеждат извънкласни дейности два пъти месечно. Нашите студентски съветници също се включват в забавлението и помагат на студентите да се адаптират към живота в Торонто.

С изобилие от велики атракции на града, зашеметяваща архитектура, възхитителни ресторанти и оживен нощен живот, Торонто има какво да предложи на посетителите на всеки бюджет! Също така има много вълнуващи дейности и преживявания, които трябва да имате безплатно.

местоположение

Намира се в най-големия и разнообразен град на Канада, Capital English Solutions е отлична дестинация за нетърпеливи студенти, които се потопят в английския и канадския свят. Нашите ESL класове за възрастни са удобно разположени точно в сърцето на центъра на Торонто на улица Yonge и Уелсли Стрийт. Ще откриете себе си заобиколен от много местни магазини, кафенета, барове, ресторанти и специализирани магазини. Метростанция Wellesley е точно зад ъгъла и само на кратко пътуване до центъра на сърцето на този красив град и езерото Онтарио.

Отзиви

- Едно от най-добрите училища в Торонто! Персоналът и студентите са толкова добри и всички учители са много опитни. Пристигнах в Торонто, като не знаех нищо за английския език, но всеки ми помогна да се подобрим. Изключително съм щастлив да избирам CES. "

- Надя, Мексико

"Когато дойдох в CES, бях на кръстопът в живота си. Но с помощта на училището не само подобрих английския си език, но и развих личния си живот. Срещнах много хора, които бяха и ще ми бъдат от голяма полза и се гордея с растежа си. "

- Сердар, Турция

"Направих приятели и разговарях с много хора от различни страни в CES, за да мога да усъвършенствам английските си умения за кратко време. Много ми харесаха уроците и сега съм уверен английски говорител. Това беше ценен опит за мен. "

- Казуки, Япония

"Сигурен съм, че най-доброто училище по ESL в Торонто е CES! Те ми дадоха образование, живот в Торонто и чувство за независимост и развитие. Училищните съветници са невероятни и всички са толкова приятелски! "

- Джинпио, Корея

Места

Торонто

Address
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Торонто, Ontario, Канада