Centennial College

Представление

Прочетете официалното описание

Centennial College

Ние сме лидери, иноватори и предприемачи
Работим с над 800 партньори в бранша! Имате достъп до най-новото оборудване и технологии, водещи в индустрията преподаватели и възможности за кооперация, за да сте готови за работа след завършването. Столетницата е на трето място в Канада по брой наети студенти и платени за приложни изследвания (Топ 50-те изследователски колежи в Канада)

Centennial College

Centennial College е одобрена правителствена институция за учебните и работните програми в Канада! Задочни международни студенти, записани в специалност, диплома или сертификатна програма, могат да работят на непълно работно време (20 часа седмично), докато учат, и на пълен работен ден по време на планираните почивки.

Международните студенти трябва да кандидатстват най-малко 2-3 месеца преди очакваното им начало, за да гарантират, че имате достатъчно време да кандидатствате за разрешение за обучение от канадската служба Visa, която обслужва вашия регион. Centennial College издания предлагат писма непрекъснато. Запиши се сега! Времето за обработка на заявлението е около 2 седмици. Не е определен срок за всички програми, обаче, ще възникне краен срок, когато изборът на вашата програма стане пълен за планираната начална дата.

Места

Торонто

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Торонто, Ontario, Канада
Телефон
+1 416-289-5300

Програми

Диплома
Диплома втора степен
Курсове
Сертификат на бакалавриат