Centre for Arts and Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Ще се насладите на ученето за Centre for Arts and Technology .

Тук ще бъдете заобиколени от други задвижвани, творчески хора - точно като вас. Вие ще работите самостоятелно, ще си сътрудничите с екип и същевременно ще си направите взаимно най-доброто, което може да бъдете. Ще почувствате, че принадлежите тук.

През цялото време вашите ментори и инструктори ще включват експерти, които вече са се доказали в техните области и които ще ви кажат всички правилни и грешни неща, които трябва да направите, за да успеете.

Имаме два кампуса, които да ви обслужваме, Kelowna BC и Surrey BC. Нашите два кампуса споделят някои характеристики, но запазват своето собствено чувство за идентичност. Келоуна е нашият водещ университет, включващ две студия за аудио запис, специализирани анимационни лаборатории и арт зала, цифрова фотография и студио за производство на цифрово кино, лаборатория за интериорно проектиране и много други. Оживен център на творчеството и ученето, посетителите ще бъдат посрещнати на нашата рецепция и веднага ще видят широк спектър студентски работа по стените, тясно свързана група от служители и студенти и усещане за младост и изобретателност. Нашият съвсем нов campus Surrey е модерен, елегантен и нещо, от което се гордеем.

Централно разположен в Съри, това модерно, новоремонтирано място е по-малко от нашия кампус в Келоуна, но пакет със собствен удар. С изображения от пода до таван, стилни завършвания и ярки цветове, човек не може да не се чувства вдъхновен в това пространство.

В университета Surrey се помещават лаборатория за анимация и арт стая, лаборатория за макротехника, фотографско студио и специализиран персонал, които ще ви помогнат да постигнете вашите образователни цели.

Места

Келоуна

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Келоуна, Британска Колумбия, Канада
Телефон
+1 250-860-2787

лека двуместна каляска

Address
лека двуместна каляска, Британска Колумбия, Канада