College Boreal

Представление

Прочетете официалното описание

Благодаря ви за интереса към Collège Boréal!

От 1995 г., нашата институция е била подготовката на нашите бъдещи лидери, посланици на културата и предприемачи. Всъщност, колеж Boréal работи усърдно, за да се култивира богатството и пълния потенциал на всеки един. Нашата цел е да направи своя опит с нас изпълнение и успешно; ние се стремим да ви осигури необходимите инструменти, за да допринесе активно както на общността и на работната сила и да започне реализацията на всички ваши мечти.

Нашите 36 центрове, разположени в 27 общини в цялата Онтарио са позволени Collège Boréal да се превърне в лидер в областта на Франкофонския след средното образование. Посочена по силата на Закона за френски езикови услуги, колеж Boréal има водеща роля в общностите, които обслужва, се отразява на социалното, културното и икономичен пейзаж. Всъщност, нашата визия за цел да "приемна знания и стимулира култура" излиза далеч извън класната стая.

инсталации за качество и високо квалифициран персонал с опит в двата официални езика позволяват Collège Boréal да ви предложи обучение и услуги, базирани на върхови постижения, подготвя възпитаници за международна кариера.

Нашата завидна репутация е пряко свързано с нашите изключителни резултати в Завършил удовлетвореност сред 24 колежите в Онтарио. Ние също така сме горди да се знае, че работодателите са ясно посочени доверието им в колежа Boréal като 96% от тях биха препоръчали наемане на нашите възпитаници.

Поради всички тези причини, ние горещо ви каня да станете горд член на "семейството Boréal", така че да може да достигне пълния си потенциал с нас. Ние можем да ви уверя, че нашата визия, мисия, страст и традиции наистина мотивират всички наши решения и действия. Този ангажимент е ключът към нашия успех, тъй като ние се доближи до нашата 20-годишнина!

Благодаря ви за вярата в Collège Boréal!

Зрение

Признат за качество, достъпност и гъвкавост на неговото обучение и услуги, колеж Boréal е първият избор сред френски език колежи.

Мисия

Collège Boréal осигурява висок калибър персонализирано обучение за разнообразна клиентела и практики лидерство, за да се насърчи устойчивото развитие на Франкофонския общност Онтарио.

Девиз

"Nourrir ле нужните et фер vibrer ла култура"

Ценности

Превъзходство
хуманизъм
включване
Иновации
Отношение

Места

Съдбъри

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Съдбъри, Ontario, Канада

Хърст

Address
Хърст, Ontario, Канада

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Канада

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Канада

Тиминс

Address
Тиминс, Ontario, Канада

Торонто

Address
Торонто, Ontario, Канада

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Канада

Ниагарският водопад

Address
Ниагарският водопад, Ontario, Канада

Temiscaming

Address
Temiscaming, Квебек, Канада

Северен залив

Address
Северен залив, Ontario, Канада