College of the Rockies

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Разположен в Скалистите планини Kootenay в югоизточната част на Европа, ние Ви предлагаме начин на живот и възможности за обучение, които да отговарят на нашата зрелищна обстановка.

Нашият главен кампус и кампусът Gold Creek са в Кранбрук. Също така имаме регионални кампуси в Крестън, Фени, Златни, Инвермир и Кимбърли, които предлагат уникални програми и курсове.

Какво е предимството на College of the Rockies ?

  • По-малки размери на класа
  • Персонализирани инструкции
  • Актуална технология
  • Страхотни услуги за подкрепа
  • Професионален, приятелски настроен персонал, който е посветен на успеха на учениците, прави College of the Rockies най-доброто място за живеене, учене и игра!

Нашата мисия

ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ЖИВОТИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ОБЩНОСТИ ЧРЕЗ СИЛАТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО.

Нашата визия

ЗА СЪЗДАВАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАЙ-ЛИЧНИЯ СТУДЕНТСКИ ОПИТ В КАНАДА.

Нашите ценности

Не това, което казваме, а това, което правим, е от значение.

Успехът на студентите ни води до успех

От входната врата към класната стая, ние сме страстни в нашия ангажимент да поемем личен интерес да открием какво мотивира и вълнува всеки ученик.

Оценявам хората, земята и културата

Независимо дали е студент, колега или член на общността, ние търсим и подхранваме потенциала на другите. Подхождаме помежду си с доброта и грижа за нашето бъдеще и бъдещето на нашите общности. Ние празнуваме историята и постиженията на другите, знаейки, че когато другите се справят по-добре, всички се справяме по-добре.

Слушайте и ускорете разбирателството

Ние слушаме първо, за да можем да насърчаваме взаимния успех. Подобряването на нашето слушане подобрява нашето учене, нашите взаимоотношения и нашата производителност, като същевременно минимизира конфликтите и недоразуменията.

Бъдете любопитни и креативни

Научаваме тук! И когато подходим към ученето и живота с отворен ум, готов за промяна и способен да виждаме нещата по нови начини, можем по-добре да подкрепим хората около нас, за да растат и да се учат. Ще съдим по-малко и ще питаме по-често "Какво научихме?" и "Как иначе можем да подходим към това?"

Места

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, Британска Колумбия, Канада
Телефон
+1 250-489-2751