Create Career College

Представление

Прочетете официалното описание

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College е обозначена учебна институция (DLI), акредитирана от PTIB (клон на частните обучителни институции) и е спечелила наименованието BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance).

Create Career College предлага на студентите възможност да придобият, развият и практикуват умения на работното място, които са високо търсени. Повечето програми имат компонент на практикум / кооп, който гарантира, че студентите могат да прилагат своето академично обучение в реални ситуации преди дипломирането. Освен това, тъй като училището привлича ученици от много страни, то има международна учебна среда, която също позволява на учениците да се учат един от друг.

„Сътрудничество между колеж и предприятия, комбинация между теория и практика“

Create Career College е установил тесни връзки с предприятия в различни сектори на индустрията. Студентите в Create Career College ще имат практически опит да придобият умения директно в съответствие с нуждите на работното място.

„Размери на малки класове, кариерна помощ“

Create Career College ниско съотношение между ученици и учители Create Career College което гарантира, че студентите получават максимално внимание и обратна връзка от инструктора. Професионален съветник предоставя кариерна помощ, така че студентите да увеличат максимално своя потенциал.

„Гъвкав график, срокове за незабавен старт“

Create Career College предлага програми за пълен работен ден, за да се поберат на всеки график. Повечето програми имат нов прием на всеки четири седмици.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

100% поставяне на практикум

След завършване на курса опитните съветници в Create Career College помагат на студентите да намерят работодател, който може да им предложи възможност да практикуват наученото. По време на практикума студентите:

Подсилете теоретичните знания и ги приложете на практика Вземете прозрения от първа ръка от професионалисти в бранша Мрежа в индустрията за развитие на контакти Втвърдете ясен план за кариера

За да научите повече за Create Career College , моля свържете се с нас. Нашите приятелски и знаещи представители на приемането ще се радват да отговорят на всички въпроси, които може да имате.

Create Career College акредитиран от

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Места

Бърнаби

Address
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Бърнаби, Британска Колумбия, Канада