École nationale d’aérotechnique

Представление

Прочетете официалното описание

Школа, специализирана в аеротехника

Националната академия по аеротехника (ÉNA), филиал в Édouard-Montpetit CEGEP, се счита за най-големият колеж технически колеж по аеронавтика в света. ЕНЕА разполага с уникални съоръжения с 37 самолета и 35 специализирани лаборатории и предлага изключителни технически програми в Квебек за поддръжка на самолетите, авиационната техника и авиационната индустрия, признати от "Транспорт Канада".

В ЕНЕА могат да се настанят близо 1300 студенти в редовно образование всяка година и няколкостотин техници в продължаващото обучение. Въпреки внушителния брой ученици, обучавани всяка година в училището, индустрията в момента изпитва недостиг на Перспективите за заетост и перспективите за заетост на нашите завършили са отлични.

ЕНЕА е също едно от малкото училища, оторизирани от Националната отбрана на Канада да обучава военните в областта на поддръжката на самолетите.

В допълнение към осигуряването на балансирано обучение между теория и практика, ÉNA предлага на студентите си възможност да се запишат в работната / учебната програма и да имат достъп до стажове в страната или в чужбина. отвън.


Учебни еквиваленти

Създаването на Международния съвет за аерокосмическо обучение (CIFA) позволи на ÉNA да осигури международното си влияние. Тази организация има за цел да установи еквиваленти на обучение, отговарящи на европейските, американските и канадските стандарти.

Места

Saint-Hubert

Address
5555, place de la Savane
J3Y 8Y9 Saint-Hubert, Квебек, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия