Education Canada College

Представление

Прочетете официалното описание

Службата за прием в Education Canada College ECC е посветена на обслужване на бъдещи, настоящи и бивши студенти за улесняване на зрелостта и актуалното академично образование от приема в колежа до дипломирането; и се стреми да бъде професионален, отзивчив, уважителен и точен с най-новите образователни изследвания и технологии към своята разнообразна колежанска общност.

ECC отвори врати това е март 1997 г. предлагането на първия TESOL Програмата за сертификация в Квебек - Канада, заедно с програми за езиково обучение на 7 езика. Днес ECC предлага TESOL на 12 езика, което включва TFSOL за френски, TSSOL за испански, TCSOL за китайски и TASOL за арабски. TFSOL, TEC, TAE, TBE, TSSOL, TCSOL, TASOL, TJSOL, TKSOL и TASOL са международни търговски марки на Education Canada College с всичките си права са защитени. В горното меню разгледайте най-новите ни програми и се присъединете към полето, което ви интересува. ECC със сигурност може да осигури най-високи резултати за възможно най-кратко време, за да ви отведе много по-бързо до вашата дестинация.

Education Canada College е образователна институция с нестопанска цел, насочена към повишаване на мултикултурното образователно съзнание за нарастващата космополитна общност в Канада. Образование в Канада е мястото, където се събират канадски и международни студенти.

В допълнение към много други дипломни програми, изброени в горното меню, днес ECC оферти 4 Standrads програми Tesol препоръчани от TESOL Канада. Стандартите са „Общ сертификат TESOL Standard One“ със 150 часа програма за обучение, „Advanced TESOL Certificate Standard Two“ с 300 часа програма за обучение, „TCCT-TESOL Diploma Program“ с 450 часа, предназначен за обучители и напреднали преподаватели TESOL, както и „Следдипломна квалификация“ Диплома в TESOL ”с 650 часа програма за обучение.

Места

Монреал

Address
Avenue McGill College,1200
H3B 4G7 Монреал, Квебек, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия