Fleming College

Представление

Прочетете официалното описание

В Флеминг College, вие ставате част от една образователна общност. Ние ви ангажират с персонализирано обучение и предоставяне на персонализирана поддръжка. Разположен в гостоприемни общности, нашите малки градчета предоставят приятелска среда, в която хората да знаят името ти.

Близки взаимоотношения, високи очаквания и на практически, умовете-върху ученето опит ви помогне да развиете знанията и уменията, нагласите и ценностите, които водят до успех в работата и в живота.

От тук можете да отидете навсякъде, щом започнете или промяна в кариерата си. Или, чрез добре разработени образователни пътеки, можете да се продължи образователни възможности. Вие ще изпитате от първа ръка нашия ангажимент към иновациите в програми и практики, както и за изграждането на устойчиви, здрави фючърси за нашите хора, обществото и околната среда.

Поради всички тези причини, 99% от Fleming Студентите се съгласявате: те направили правилния избор идва да Флеминг College.

Зрение

Студентите, следващи чрез персонализирано обучение. Иновации и постижения задвижвани от хора.

Мисия

Флеминг шампиони личностно и кариерно успех чрез прилага обучение. Ние допринасяме за успеха на Общността и устойчивост чрез програми, услуги и приложни изследвания.

Ценности

Опитът на обучаемите е наш основен приоритет. Ние ценим хората и общността. Флеминг се ангажира с едно устойчиво бъдеще. Ние сме вдъхновени от сър Сандфорд Флеминг за иновации с визия и прилагат с високи постижения.

Места

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Канада
Телефон
+1 905-372-6865

Линдзи

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Линдзи, Ontario, Канада

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Канада

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Канада