Focus College

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата визия

Focus College е водещ в канадското висше образование. Ние поставяме успеха на нашите ученици в сърцето на всяко решение, което вземаме.

Нашата мисия

Да се ​​даде възможност на хората чрез образование, като развият своите лични, междуличностни, социални, икономически, технически и предприемачески умения.

На Focus College ще изпълним нашата мисия, като осигурим безопасна и удобна среда за обучение. Нашите курсове винаги имат най-подходящото и актуално съдържание и се преподават от експерти от индустрията, за да се гарантира, че нашите студенти имат най-добрия възможен опит.

Нашият успех идва от разбирането, че хората са уникални. Ние премахваме бариерите пред ученето и гарантираме най-високо ниво на почтеност и честност по всяко време.

Нашата история

През 1992 г. е роден институтът за обучение на фокус. Този институт предложи програмите на Оканаган, които ще преподават различни житейски и професионални умения. Институтът за обучение на фокус помогна на много от членовете на общността да усъвършенстват уменията си, да започнат кариерата си и дори да променят кариерата си.

Двадесет години по-късно, през 2012 г., видяхме проблем и възможност: студентите се записаха за програми за висше образование и техният опит не отговаряше на очакванията им.

В отговор ние се превърнахме от институт за обучение в колеж, променихме името си на Focus College , и започнахме да проектираме и предлагаме програми на ниво колеж в областта на бизнеса и информационните технологии (ИТ), които бяха в унисон с нуждите на индустрията.

Днес, Focus College все още придава своята визия на живота с упорита работа, връзките си в общността и партньорството с SQA, международно призната акредитация за висше образование.

наименования

PTA - Закон за частното обучение

Законът за частното обучение се администрира от клона на частните учебни заведения (PTIB) на Министерството на висшето образование. Този сертификат е задължителен за повечето частни институти, предлагащи обучение в провинция Британска Колумбия. Тя гарантира, че студентите са защитени чрез поддържане на различни стандарти и насоки. Частните институти могат или да бъдат само сертифицирани, или да отговарят на по-високи критерии, за да бъдат определени. Focus College е специално училище.

EQA - осигуряване на качеството на образованието

Определението за осигуряване на качеството на образованието е достъпно за обществени и частни институции в Британска Колумбия, които отговарят или надхвърлят стандартите за осигуряване на качеството, определени от провинция Британска Колумбия.

SQA - шотландски квалификационен орган

Scottish Qualifications Authority е утвърдена международна акредитация за висше образование, която позволява на оторизираните институции да предлагат своите програми. Критериите за SQA са изискани и стриктно проверени. Програмите следват международните стандарти, а студентите, които завършват, могат безпроблемно да се прехвърлят на партньорските институции по целия свят, за да продължат обучението си. Тя осигурява наистина глобално ниво на стандартизирано качествено образование.

Места

Келоуна

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Келоуна, Британска Колумбия, Канада
Телефон
+1-250-861-5808

лека двуместна каляска

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 лека двуместна каляска, Британска Колумбия, Канада
Телефон
+1-250-861-5808 ext. 203