Institute of Technology Development of Canada

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в ITD

Основана през 1999 г., колежът се намира в сърцето на центъра на Ванкувър. Ние предлагаме пълен учебен опит както за местни, така и за чуждестранни студенти. Ние вярваме във възможностите за учене през целия живот, като Pathways за физически лица, за да останат конкурентоспособни, предоставящи програми с полеви опит, които подготвят учениците за един променящ се свят и да им даде възможност да я подобрим.

ITD Канада

ИТД Канада се стреми да предложи образование, което ще позволи на нашите завършили да посрещнат настоящите и бъдещите предизвикателства и да постигнат своите цели. Физическите лица могат да избират някоя от нашите най-съвременни дипломи по изкуство , бизнес , хотелиерство и информационни технологии, за да започнат да продължават личния си растеж и професионално развитие. Практическият опит насърчава учениците да изграждат взаимоотношения, които ги подкрепят по време на колеж и в бъдеще.

Защо се стремим

ИТД Канада непрекъснато прави нововъведения и предлага програми за професионално обучение, разработени от професионалисти с пълномощия, свързани с техните области на компетентност. Нашите малки размери клас позволяват по-тясно взаимодействие и индивидуално внимание, като същевременно се поддържат високите стандарти за качество, които нашите ученици трябва да успеят в бъдещите си начинания. Освен това нашите програми за кариерно обучение постоянно се актуализират, за да отговарят на изискванията на пазара.

акредитация

ITD Канада се ангажира да осигури обучение с най-високо качество. Нашите дипломи и курсове са акредитирани и признати от провинциални и професионални асоциации, които гарантират на нашите възпитаници международно признание.

 • Отделът за частни обучителни институции отговаря за установяването на стандарти за образователно и оперативно качество, които трябва да бъдат спазени от институциите, които се стремят да постигнат или поддържат акредитация. Стандартите се определят от Министерството на висшето образование и развитието на пазара на труда.
 • Определяне на качеството на обучението в Британска Колумбия (EQA) идентифицира публични и частни институции за следдипломна квалификация, които са изпълнили или надхвърлили установените от провинцията правителствени стандарти за осигуряване на качеството и защита на потребителите. EQA предоставя един стандартен печат, който може да се разпознае глобално като символ на качеството. Печатът на EQA позволява на студентите лесно да определят кои провинциални институции правителството признава като отговарящи на стандартите за осигуряване на качеството и които предлагат защита на потребителите на обучаващите се.
 • Основана през 1953 г., американския хотел
 • Гражданство и имиграция Канада Institute of Technology Development of Canada (ITD) е регистриран и признат за определена институция за обучение по DLI: O19279542632

Защо ITD Канада

Повече от 16 години сме гледали, че завършилите ни започват кариери, богати на възможности. Нашите програми са предназначени да подготвят студентите за новата си кариера с практически, практически обучителни преживявания, предоставяни от инструктори-практици, които съчетават години опит в индустрията с изключителни учебни способности. Предлагаме солидни, пазарно ориентирани програми, които помагат на нашите ученици да развият уменията, които са най-търсени от работодателите в множество индустрии.

 • Акредитирани програми
 • Индустриален принос
 • Кооп оперен опит
 • По-малки размери и студентска среда
 • Научете от професионалисти от бранша
 • Помощ за кариерно и кооперативно обслужване
 • Предлагат се достъпни планове за плащане
 • Студентите могат да получат до три месеца безплатна ESL
 • Стипендиантски програми са на разположение

Живот в центъра на Ванкувър в центъра

Нашият кампус във Ванкувър се намира на ул. "Гранвил" 474 в сърцето на центъра на Ванкувър. Сред суматохата и суетата на търговските, кварталните и развлекателните райони на града е малък, интимен и безопасен кампус на ITD Canada. Чрез изучаване в централното ядро, студентите имат възможност да изпитат бизнес центъра на града, докато са в приятелската учебна среда на ITD Canada.

Удобно разположен в близост до големи автобусни маршрути и на няколко крачки от Skytrain, този университет позволява на студентите от отдалечените райони лесно да пътуват до колежа.

Общностни взаимоотношения

Нашите взаимоотношения и връзки с възпитаници, бизнес и индустрия, родители и училищни съветници са част от обширната общност на ITD Канада. Предоставяме възможност на учениците да общуват с развиващите се ресурси, за да подпомогнат професионалното им развитие.

Бизнесът и индустрията помагат в частност да подкрепят нашите академични цели и да дават насоки на нашите студенти. Те служат като индустриални ресурси и дават ценен принос в нашите програми. Те служат като кооп-домакини, когато нашите ученици отиват на полето, за да получат практически опит в работата. Най-важното е, че наемат нашите градуси; понякога дори преди да е завършил кооперативния компонент.

За да научите повече за общността на ITD Канада, свържете се с представител на приемните днес.

Места

Ванкувър

Institute of Technology Development of Canada