International Montreal Butler Academy

Представление

Прочетете официалното описание

МЕЖДУНАРОДНА АКАДЕМИЯ НА МОНТРЕАЛНИТЕ БУТИЛЕРИ

Управлявайте най-високите стандарти за обслужване в света и се превърнете в професионален сервизен специалист от XXI век в Международната академия на Монреал Бътлър

Добре дошли в IMBA, първото училище Butler-Som (Butler & Sommelier) в света.

В Международната академия на Монреал Бътлър (IMBA) създадохме център за обучение от световна класа, насочен към задвижвани хора, които искат да превъзхождат света на икономците и да изградят опит в управлението на избите за вина.

Кариерата на иконом е трудна, но компенсацията може да бъде много висока и да отразява експертния опит, който може да предложи. Вдигнете се на възможността и срещнете предизвикателството в ИМБА, това, което ще научите с нас, ще ви задвижи на нова височина.

BUTLER-SOM: Стани Елит Булер и първи клас "Боутлиър" (SOMMELIER)

Знаехте ли, че думата "иконом" произлиза от френската дума "bouteiller", което означаваше, че лицето, което отговаря за прехвърлянето на барелното вино от бъчвата в мазето в контейнер преди сервиране (бутилка или бутиле на френски език)? Икономът беше майсторът на избата.

Тази история, свързана с виното, поражда два въпроса:

1 - Бихте ли знали как да напълвате и композирате вина с изба с добавена стойност в съответствие с вкуса на работодателя?

2 - Бихте ли могли да работите с готвач и да съчетаете оптимални вина с предложените ястия и според тона на функцията?

Студентите от ИМБА ще получат усъвършенствана учебна програма за вино и спиртни напитки.

Открийте CEWECM-IMBA, Център за върхови постижения в обучението по вино и управлението на избите в Международната академия на Монреал Бътлър.

ТРАНСПОРТНАТА СТАЯ: НЕЗАВИСИМО ZERO ЗА УМЕНИЯ ЗА БУТИЛЪРИ

Това би било за обикновена семейна храна, важно обществено събитие или за планиране на официална функция, включваща Протокол, в трапезарията е мястото, където икономът трябва естествено да блести и да превъзмогне задачите, които са на разположение.

За един иконом храната е възможност да се насладите и да генерирате онези преживявания, които ще бъдат запомнени от работодателя и неговите гости. Икономът и неговият персонал трябва да направят времето, прекарано около трапезата, моменти на удоволствие и прилика на учтивост.

За тази цел, икономът ще трябва да овладее всички аспекти на етикета, както и арканските протоколи.

КАК ДА БЪДЕШ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕДИНСТВЕНА СЛЕДВАЩА ХРАНА

Добавена е полезна компетентност, която да бъде придобита от XXI век. ще бъде да усвоиш основите на готвенето.

Има ситуации, при които готвачът е изключен или работодателят пътува. При тези обстоятелства работодателят би очаквал икономът да поеме определени задачи, дори ако не е част от нормалното работно описание.

Усъвършенстването на просто, но вкусно ястие и да му служите с елегантност със сигурност е един от тях!

В ИМБА ще се уверим, че ще отговорим положително на въпроса "имате ли основни умения за готвене?" По време на интервю за работа и че това разследване няма да бъде прекъсване на сделката, в противен случай евентуална голяма възможност за работа ...

Станете мениджър на имоти

Универсалността и овладяването на уменията за добавяне на стойност повишават профила на бунтарците и повишават възможностите му за наемане на работа (и компенсационен пакет).

Да можеш да управляваш чудесна част от недвижимите имоти, изискващи правилна поддръжка, както и да наблюдаваш подобренията и ремонтите, са много полезни умения, които могат допълнително да различат кандидата.

Например, човек трябва да може да си сътрудничи с дизайнери и архитекти, да води преговори с занаятчии, продавачи, както и да може да поддържа сложните домамотични системи, които се намират в изискан съвременен дом. Изучаването на тези умения е част от програмата IMBA.

УМЕНИЯ ЗА ЧАУФЕУРА

... и се обучават от сертифициран шофьор на Bentley / Rolls-Royce.

Както вече споменахме, работодателите днес оценяват гъвкавостта. Това означава, че човек трябва да може да овладее повече инструменти, отколкото това, което се изисква от класически иконом преди това. Не е необичайно икономът да бъде помолен да кара понякога своя работодател или семейството си.

ИМБА ЛОГО ДИЗАЙН

Дизайнерът на логото на ИМБА се вдъхнови от рицарския шорт и от чистите линии на изсечен камък.

Дизайнът беше избран за способността му да предложи благородното изкуство на обслужване и чистите линии предполагат ценността, която скъпоценният камък придобива, когато е правилно нарязан и полиран.

ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА ВАС

По време на обучението ви ще бъдат предоставени персонализирани сесии за кариерно ориентиране. Butlers, подобно на организацията IMBA, превъзхождат персонализираните услуги.

Нашият ангажимент: Всеки един от нашите студенти ще получи персонално индивидуално внимание.

Места

Монреал

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Монреал, Квебек, Канада