Medicine Hat College

Представление

Прочетете официалното описание

Медицински Hat College (MHC) е обществена, управител на борда, всеобхватна общност колеж, обслужващи голям регион на Югоизточна Алберта и извън нея. Отворено от 1965 г., МНС е модерна, прогресивна институция за учене. MHC предлага програми в областта на бизнеса, образованието, визуалната и издателската дейност, науката, здравните изследвания и технологиите. Медицинският квартал Hat има два кампуса, единият в град Метит Хат и един в град Брукс, на 100 километра от Медицинската шапка.

2 173 студенти редовно обучение 1449 студенти на непълно работно време 52% жени 48% мъжки Международните студенти съставляват 9% от нашето студентско тяло.

Добре дошли в Medicine Hat College!

Известен с нашия фокус върху учениците - и нашата иновативна и сътрудничество природата - Medicine Hat College гордо обслужва над 8000 учащи всяка година. Ние сме ангажирани с общностите на югоизток Alberta, все още помни глобални възможности, независимо дали търсите да учат при нас, партньор на ново предприятие или идея или да използвате нашите съоръжения, за да помогне да извлечете максимума от вашата среща или celebrations- ние сме тук, за Вие.

МНС е горд член на Campus Алберта и приветства партньорства в полза на нашите студенти и общности. Споделете вашите идеи, да споделят своите истории и да споделят в успешно бъдеще с нас.

College профил

Това, което ние обещаваме

Medicine Hat College осигурява образование, което подготвя студентите за по-нататъшни проучвания, кариера и живот. Нашите хора са страстни за освобождаване на потенциала на всеки учащи интелектуално, емоционално и социално. Чрез всяка среща имаме с students- и всичко, което ние отминават ние ще се стремим да се признае и насърчи техния потенциал като учащи, работници и граждани на света.

Възможности за учене

Степени в партньорство с Алберта университети
Университет трансфер дават възможност на учениците да започнат градуса тук
Сертификат, дипломни и приложни програми за степен за кариери и заетост
подготовка College
Стажуване сделки
Продължаващите проучвания за подобряване на кариерата и набиране
Консерватория за музика и танц
английски като втори език
Кампуса в Medicine Hat и Brooks

Създават нововъведения и

Нашият офис за иновации и стипендии (OIS) подкрепя приложни изследвания направи, за да се възползват студенти, промишлеността, на общността, така и извън тях. Това се прави чрез предлагане на съоръжения, обучение и опит, за да организации в изследване и разработване на техните продукти и услуги. В допълнение, ние активно си сътрудничи с бизнеса, други след средно институции, правителствени и неправителствени агенции за широка гама от иновативни проекти.

Свържете се с нашия офис, ако сте заинтересовани в намирането къде научните изследвания и иновациите може да ви отведе.

МНС Предимство

Има много причини, поради които MHC е чудесен избор за чуждестранни студенти.

МНС е определена институция за обучение (DLI # O18795445892), а всички академични кредитни програми, включително английски за академични цели, са определени програми.

Безопасна, интимна общностна среда, която позволява на учениците да преминат към канадската култура и стиловете за преподаване в Северна Америка Конкурентни международни такси за обучение в сравнение с други институции в Алберта Многобройни варианти за диплома и дипломирани изходни точки Наличие на възможности за прехвърляне на университет, за да продължи завършването му Няколко образователни програми, предлагани в университета в партньорство с други университети в Алберта Високо удовлетворение от студентите в сравнение с останалата част от Алберта Широка гама от услуги за подкрепа на студентите, които допринасят за академичното, социалното и личностното развитие

Услуги за поддръжка на МНС

Академично консултиране Академичен ресурсен център Отворен център за обучение Студентска асоциация и център за подкрепа на връстници Студентски център за заетост и кариера Студентска финансова помощ Лично консултиране Услуги за хора с увреждания Библиотечни услуги и специалисти по писане Бъдете подходящи за живот център Колеж дневни грижи Център за развитие на предприемачите

Международен студентски Услуги

Поддръжка и съветване преди пристигането Получаване на летище Медик Hat или автобусна спирка Greyhound Здравна осигуровка 24 часова спешна помощ Настаняването в домакинството Информация за пътуванията Отваряне на банкова сметка Нова ориентация на студентите

Места

Медицинска шапка

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Медицинска шапка, Alberta, Канада
Телефон
+1 866-282-8394

Брукс

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Брукс, Alberta, Канада