Прочетете официалното описание

Кариера, която прави разлика

Колеж по образование в ранна детска възраст в Нова Скотия е образователна среда с нестопанска цел, наблюдавана от Управителен съвет. В Колежа по образование в ранна детска възраст в Нова Скотия, ние сме горди да положим основите за личното и професионално развитие на нашите ученици.

NSCECE предлага двугодишна програма за диплома за ранно детско образование (ECE), която се основава на няколко десетилетия на научноизследователска и адекватна на развитието практика. Студентите, записани в програмата, се запознават с различни курсове, занимаващи се с деца, семейства и професия в ИКЕ и ще придобият знания, практики и умения, които ще развият висока самооценка, независимост и начало на социалните отговорности.

Фокусът на техните проучвания ще бъде разработването, прилагането и оценяването на подходящи за развитието идеи в учебните програми с цел подкрепа на растежа и развитието на децата от 12-годишна възраст. Учениците, които се нуждаят от гъвкавост в графика си, могат да се запишат в вечерни курсове на непълно работно време.

Завършилите обучението си намират работа в различни среди, включително детски центрове, училища, частни домове, детски градини, центрове за развитие. Над 95% от завършилите NSCECE намират работа по ECE след дипломирането.

Програмата може да се изпълнява на пълно или непълно работно време. Налице е финансова помощ.118217_pexels-photo-1462630.jpegАнастасия Геп / Пексел

история

През 1970 г. Детският център на Св. Йосиф създава първата Атлантическа канадска програма за ранно детско образование. Програмата се разви от тримесечен курс до десетмесечна програма за дипломи. През май 1997 г. Колежът за ранно детско образование в Св.

През 2000 г., за да се гарантира, че дипломата е призната през границите на провинцията, програмата се разширява до двугодишен курс. Програмата за дипломи е лицензирана от Министерството на труда и повишеното образование в Нова Скотия и е одобрена от Министерството на образованието и ранното развитие в Нова Скотия .

През 2008 г. Колежът по образование в ранна детска възраст в Ст Джоузеф променя името си на Колеж за ранно детско образование в Нова Скотия (NSCECE).

Това училище също предлага:

Диплома

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE осигурява двугодишна диплома за образование в ранна детска възраст. Програмата може да се изпълнява на пълно или непълно работно време. Актуализираната Програма за ... [+]

5 Причини за присъединяване към програмата ECE на NSCECENSCECE има 50 години опит в обучението на професионални възпитатели в ранна детска възраст.Дипломата за NSCECE може да отвори врати за възнаграждаване на кариери в детски центрове, центрове за семейни ресурси, програми за предучилищно образование в държавните училища, семейни къщи и др.Над 95% от нашите възпитаници, които търсят работа в ИКЕ, се наемат след дипломирането.Тъй като NSCECE е частно финансирана институция, обучението е по-малко от другите институции.Завършилите NSCECE могат да прехвърлят 6.5 кредита на университета Mount Saint Vincent, за да получат бакалавърска степен по изкуства за деца и младежи.... [-]
Канада Halifax
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Канада