Stenberg College

Представление

Прочетете официалното описание

В продължение на повече от 28 години Stenberg College е специализирал в областта на здравеопазването и образованието за човешки услуги. Нашият основен кампус се намира в Съри, Британска Колумбия, предградие на Ванкувър и втората по големина община в БК.

Stenberg College е акредитиран от Министерството на висшето образование на правителството на Британската империя чрез отдела за частни обучаващи институции (PTIB). PTIB отговаря за определянето на стандарти за качество и за гарантиране на защитата на потребителите. Stenberg College е получил и назначаването на правителството на Британската банка (EQA), което е марка на БК или "печат" за качествено следдипломно образование за публични и частни институции.

Разработваме всички наши програми в сътрудничество с индустрията, за да отговорим на техните нужди, поради което нашите завършили са толкова успешни. Над 98% от нашите завършили се назначават в сферата си на обучение в рамките на 6 месеца след дипломирането. Ние сме малка, гордо канадска образователна институция с изключителна репутация и несравним ангажимент към нашите ученици и техния успех.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Места

лека двуместна каляска

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 лека двуместна каляска, Британска Колумбия, Канада