The Language Gallery in Canada

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Езиковата галерия предлага висококачествени езикови курсове на редица места по цял свят. С училищата в Лондон, Манчестър, Бирмингам, Берлин, Хановер, Ванкувър и Торонто се гордеем с нашия интернационализъм и интерактивен подход към учебния процес. Всички наши съоръжения са удобно разположени в центъра на градовете, в които се намират.

Нашите малки размери клас подобряват индивидуалното обучение, тъй като можете да се възползвате от персонализираното внимание на учителите. Също така, силното усещане за общност във всяко училище означава, че няма да имате проблем да се установите, независимо коя дестинация сте избрали.

Нашите курсове

В езиковата галерия можете да избирате от различни видове курсове по английски и немски език за възрастни, както и международни летни лагери за тийнейджъри. Комбинирайте класове, за да накарате езиковото обучение да стане по-интензивно и да се възползвате от нашата гъвкавост да преминете от един тип езиков курс към друг, за да отговаряте на вашите нужди без допълнителни разходи.

Нашата методология

Нашият екип е посветен на това, че ви дава възможно най-добрия учебен опит, позволявайки вашите езикови умения да процъфтяват. Нашите учители насърчават положителните взаимодействия, като помагат на езика да стане втора природа за вас. Също така има съветници, които да ви помогнат на всяка крачка от пътя.

Нашите учители

Страстен, добре подготвен и динамичен - това е най-добрият начин да опишете нашите учители. Всички са обучили CELTA или TESOL и много от тях притежават или работят за DELTA или MA.

Места

Торонто

Address
Торонто, Ontario, Канада

Ванкувър

Address
Ванкувър, Британска Колумбия, Канада

Програми

Бакалавърска програма Pathway