Toronto Film School

Представление

Прочетете официалното описание

За Toronto Film School

Toronto Film School класирано като най-доброто училище за филми от Световната класация на QS предлага динамична и силно съвместна учебна среда, предназначена да ви въоръжи с теорията и уменията, необходими за преследване на вашата страст. Независимо дали вашите стремежи са във филми, дизайн, видео игри или мода, Toronto Film School е мястото, където ще намерите творческа общност, всепризнати инструктори и мрежа от колеги, за да ви задвижат в кариерата, за която мечтаете. Училището предлага програми като филмова продукция, актьорско майсторство, видеоигри и много други.

117974_1.jpg

Какво задава Toronto Film School ?

Професионалисти в индустрията

Ще бъдете обучавани от различни наградени и търсени режисьори, продуценти, оператори, модни дизайнери, дизайнери на видеоигри и активни професионалисти в бранша. Нашите инструктори ви осигуряват най-актуалните и най-добри практики в индустрията, както и вълнуващи възможности за работа в мрежа.

Кръстосано сътрудничество

В Toronto Film School можете да си сътрудничите със студенти от различни творчески програми. Също така развивате безценни професионални взаимоотношения и междуотраслови мрежи, които ще помогнат за отварянето на врати за кариерата в модната и развлекателната индустрия.

Нашите ученици печелят награди

В Toronto Film School ви обгръщат съмишленици, които споделят вашата страст към творческите изкуства. Многобройните награди, спечелени от тези студенти от престижни органи, като Фестивала де CANNES и Thea Awards, са свидетелство за тяхната упорита работа и отдаденост на техния занаят. Като студент в Toronto Film School , можете да се свържете с тези студенти и да се поучите от опитни инструктори.

Обучение в реалния свят

Toronto Film School е известно с оформянето на всепризнатите дипломанти, които продължават да стават лидери на индустрията и да се представят добре в избраната от тях област. Това е така, защото нашите възпитаници напускат училище с практически умения, умения за насърчаване на себе си и добре закръглено портфолио.

Степен по Pathway

Toronto Film School разбира вашите настоящи и бъдещи изисквания за кариера. Чрез нашето споразумение за артикулация с университета Yorkville можете да проследите пътя си до степен бакалавър по бизнес администрация, за да придобиете бизнес умения, необходими за усъвършенстване на творческата ви кариера.

Първоначално място в кампуса

С 4 кампуса в Торонто, учениците могат напълно да се потопят в града.

Малки размери клас

В малките класове ще имате възможност да достигнете пълния си потенциал с индивидуални инструкции и наставничество. Също така ще имате подходяща среда за сътрудничество, за да изградите взаимоотношения със съученици и мрежа с ученици в творческите програми.

Места

Торонто

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Торонто, Ontario, Канада

Торонто

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Торонто, Ontario, Канада

Торонто

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Торонто, Ontario, Канада

Торонто

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Торонто, Ontario, Канада