Toronto School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Toronto School of Management (TSoM) е иновативен колеж, предлагащ редица курсове по бизнес, гостоприемство, дигитален маркетинг, анализ на данни, киберсигурност и счетоводство. Присъединете се към нас, за да учим и работим в Торонто, Канада. Торонто се нарежда на седмо място (обвързан с Токио, Япония) от 140-те най-обитаеми града в света според звеното за икономическо разузнаване. Градовете са класирани в пет категории; стабилност, здравеопазване, култура и околна среда, образование и инфраструктура. Като редовни международни студенти в Канада, ви е позволено да работите на непълно работно време по време на обучение и редовно време по време на планираните почивки.

Студентите могат да избират измежду следните програми:

· Диплома за кооператив за бизнес администрация (ден и вечер)

· Диплома за кооператив за бизнес мениджмънт (ден и вечер)

· Диплом по бизнес управление

· Диплома за кооператив за хотелиерство и управление на туризма

· Диплом по основи на кооперативната дейност в областта на хотелиерството и туризма (вечер)

· Усъвършенствана диплома за кооператив за хотелиерство и управление на туризма

· Дистанционна диплома за управление на хотелиерството и туризма

· Диплома в кооперацията за анализ на данни

· Диплом в областта на дигиталния маркетинг Кооператив

· Диплома в Кооперативен специалист по киберсигурност

· Сертификат за кооператив за бизнес основи

· Сертификат за кооператив за върхово обслужване на клиенти

· Подготвителен курс за изпит ACCA

Разположен сред някои от водещите фирми и организации в Северна Америка, нашият колеж предлага идеална среда за студенти, които са готови да се потопят в жизнена бизнес общност и разнообразни културни дейности.

Защо да учим с нас?

Експертния факултет, който подкрепя вашето развитие

Нашият опитен преподавател има стотици години познания в бранша, които да сподели със своите студенти, като предлага пълната им подкрепа и често проверява напредъка ви.

Кооперационни програми, свързващи проучвания с реална работа

Повечето от нашите дипломи включват обучение на работното място, интегрирайки вашето обучение в клас с контролиран практически опит, пряко свързан с вашите академични и кариерни цели. Имаме партньорства с над 70 кооперативни партньори в широк спектър от индустрии.

Удобно разположен в Торонто,

Колежът ни е удобно разположен на главна линия на метрото, в близост до смесица от бизнес, жилищни и търговски помещения - гарантирайки, че всичко, от което се нуждаете, е близо.

Фокус върху вашия опит

Ние непрекъснато проверяваме вашето представяне и удовлетворение, за да гарантираме, че нашата програма отговаря на вашите академични и личностни потребности за развитие, както и остава в съответствие с изискванията на бизнеса.

Състояние на изкуството

Нашите просторни, климатизирани класни стаи са обзаведени с модерна мултимедия, интернет връзки и аудио оборудване, осигуряващи оптимална среда за обучение. Ще можете да използвате нашите компютри и безплатен WiFi, за да завършите задачи за вашите класове и да общувате с приятелите и семейството си.

Програми, преподавани в:

· Английски (САЩ)

Места

Програми

Certificate
Диплома
Диплома втора степен
Курсове