York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Представление

Прочетете официалното описание

Нашият свят все повече се нуждае от креативни мислители, за да запали смели нови идеи, да измисли трансформиращ опит и да разработи иновативни решения за глобални предизвикателства. Като един от водещите центрове за образование в областта на изкуствата в Северна Америка, Училището по изкуства, медии, пърформанс и дизайн в университета в Йорк (AMPD) ще разгърне креативността ви и ще ви подготви да процъфтявате в свят, в който най-ценният актив е творчеството.

146757_146617_CMA_SebastienClermont_ForbiddenFruits_2019_2.png

Това е вашата възможност да се присъедините към Дебра Браун (хореограф Cirque du Soleil), Дейвид Килико (вицепрезидент на Sony / ATV Music Publishing Canada), Джорджиана Ухлярик (асоцииран куратор на канадското изкуство, Художествена галерия на Онтарио) и Хаел Кобаяши (изпълнителен директор) Директор на Creative Intelligence, University of Technology, Сидни), като възпитаници на York AMPD, уникално определящи какво означава творчеството днес и как ще бъде представено утре.

Нашето училище се ангажира с върхови постижения, експерименти и лидерство. Ученето чрез практика е отличителен белег на нашите програми. Ние предлагаме интензивно професионално обучение и задълбочени академични изследвания по танци, дизайн, цифрови медии, филми, музика, театър и визуални изкуства.

Но дисциплинарната строгост е само една част от опита на AMPD. Водени от награждавани художници и водещи учени с опит от реалния свят, вие ще преместите границите между художествените медии, ще изследвате нововъзникващите технологии и ще откриете творческата страна на други области. Ще придобиете практически опит, ще проучите възможностите за кариера и ще изградите взаимоотношения с бъдещи работодатели чрез разположения на място, стажове и партньорства на училището с творчески индустрии и организации за изкуство, от Facebook до канадската сцена.

Имаш мечта. Това е вашето време и тук е мястото да трансформирате тази мечта в нови начини на мислене, нови пътища за вашето творчество и нови пътища към успеха след дипломирането.

Места

Торонто

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Торонто, Ontario, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия