Airtravel Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

AIR TRAVEL АВИАЦИЯ ACADEMY е основана с цел да се осигури както финансово, така и на практика всеки с възможност да получат световно признати дипломи. Нашата цел е да професионално обучаваме нашите студенти на най-високите стандарти и да ги оборудва със знанието, обучението и необходимите умения, за да се гарантира на нашите студенти успешно влизане в кариерата си.

Център за обучение в Кипър, двете присъдена професионално и призната от IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт), ние имаме потенциал да се обучават стотици авиационни специалисти и бизнеса всяка година, с ангажимент за растеж в кариерата за работна сила, която поддържа нашата индустрия безопасно и устойчиво.

Разбирането на образователни практики в областта на международните стандарти и правила в индустрията, гарантират на курсовете и да се отговори на предизвикателствата на работното място.

Air Travel Aviation Academy предлага гъвкави обучителни решения - в класове, разстояние, или дружество - обхващаща всички бюджети и потребности. Независимо дали сте неопитен или експерт, единственото международно одобрен академия за обучение, гарантира успех за професионална кариера в авиацията и туристическата индустрия.

През 2011 IATA & Харвард обединиха сили, за да предложи за управление в областта на авиацията и туризма. Нашата академия за обучение има привилегията да предложим диплома от университета в Харвард.

Усилване на предимство на избора на програма от IATA курсове IATA-Харвард LEADERSHIP & УПРАВЛЕНИЕ диплома, за да напреднат в пазара на труда, като констатира, че имате определено предимство над по-голямата част от вашите конкуренти. Air Travel авиационна академия има за основна цел, да се образоват и да се подготвят за следващото поколение от професионалисти в авиационната и туристическата индустрия.

Професионалистите, които вече работят, но биха искали възможност да подобрят своите знания? Ние Ви предлагаме специални интензивни програми отново с IATA / Харвард уплътнение.

С тези програми за обучение, пътуване със самолет АВИАЦИЯ ACADEMY във връзка с IATA & Харвард всички те допринасят за следващото поколение на персонал за въздухоплаването и Туристически Worldwide.

AirTravelProfile

Места

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Никозия, Кипър