Crew Academy

Представление

Прочетете официалното описание

CA Услуги за управление на въздухоплаването

CA Aviation Management Services Ltd е утвърдена авиационна компания, която предлага a) широки B2B консултантски услуги и б) квалифицирани курсове за обучение на физически лица и фирми чрез CA CA Crew Academy .

Като екип имаме различни познания по всички аспекти на авиационната индустрия и сме готови да го споделим. Ние можем да предложим курсове по поръчка в нашите помещения или навсякъде, където клиентите желаят и могат да изпълнят изискванията на всяка авиокомпания.

CA Aviation Management Services предлага рентабилни решения за обучение на авиокомпании и физически лица за обучение по безопасност на кабинни екипажи, пилоти и наземни служители. Услуги за наемане на персонал също са достъпни както за опитни, така и за неопитни летателни апарати.

CA Crew Academy е одобрена организация за обучение (ATO 007) от кипърското министерство на гражданската авиация съгласно Правилника на EASA. CA Crew Academy предлага сертифицирани курсове за обучение, които са признати в световен мащаб.

Crew Academy преминава към следващата фаза на развитие, като въведе пилотни тренировки на Flight Simulator за своите дейности през годината.

Мениджърски екип

Ние сме екип от висококвалифицирани професионалисти в областта на авиацията, задвижвани от общата ни цел да споделим нашите знания и опит. Обичаме да помагаме на хората да постигат високи лични стандарти, а компаниите да подобряват своите компетенции. Нашият екип обедини усилията си за постигане на високо ниво на безопасност чрез качествено обучение и услуги. Вярваме в създаването на синергии с нашите клиенти, за да постигнем отлични постижения!

HREF = "https://www.cacrewacademy.com

тел .: 0035724323288

Места

Ларнака

Address
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Ларнака, Ларнака, Кипър
Телефон
0035724323288