Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Университетът Неаполис в Кипър е млад, но динамичен, бързо развиващ се университет, действащ от 2010 г. в сърцето на очарователния град Пафос, на западния бряг на остров Кипър, предлагащ студенти, докторанти и доктори. програми на гръцки и английски. Записването в университета в Неаполис в Кипър въвежда студентите във висока стандартна, стимулираща и приятна среда. Най-голямото предимство на Неаполис е качеството и отдадеността на неговите преподаватели, повечето от които имат значителен опит в преподаване и проучване в европейски и американски университети. Въз основа на такъв факултет и на амбициозна стратегия, той бързо се превръща в един от най-добрите частни университети в Кипър.

Какво се очаква да правите

По време на вашето обучение в университета в Неаполис в Кипър, независимо дали сте на бакалавърска, магистърска или докторска степен, ще се очаква да посещавате лекции и други дейности, свързани с програмата и да работите самостоятелно, индивидуално или в групи , по задания. Университетът в Неаполис в Кипър поставя голям акцент върху развитието на интелектуалната автономия на студентите и има изградена система от уроци, която да помогне на студентите да постигнат това.121837_rsz_adobestock_214547402.jpg

Оценка и признаване

Университетът в Неаполис в Кипър действа съгласно съответния закон на частните университети в Кипър. Окончателният лиценз е получен от Кипърската агенция за осигуряване на качество и акредитация във висшето образование (DI.PAE), а Неаполисският университет в Кипър работи като пълноправен университет, който има независимостта на действията.

През октомври 2007 г. след решение на кабинета университетът е регистриран в Регистъра на университетите на Министерството на образованието. През юни 2010 г. университетът взе първоначалния лиценз за работа. Решението е взето след положителна препоръка на DI.PAE От 2015 г. университетът в Неаполис в Кипър получи окончателния лиценз и може да работи като автономен университет.

Всички програми на университета са изцяло признати от Република Кипър и всички страни от ЕС.

Университетът в Неаполис в Кипър, след подаването на искането, след задълбочената оценка беше признат от Националния център за академично признаване и информация (NARIC) на Гърция като еквивалентна институция на гръцките университети през юли 2012 г.

зрение

Визията на Неаполисския университет в Кипър е развитието на ориентираната към хората образователна организация с европейски стандарти, чиито членове работят съвместно за развитието на обществото чрез преподаване, изследвания и социални действия.

Мисия

Мисията на университета Неаполис в Кипър е да осигури на своите студенти висококачествено образование, да създава и разпространява знания чрез изследвания, да допринася за развитието на икономическия и културен живот на нашето общество

Стойности

 • Интегритет
 • превъзходство
 • сътрудничество
 • Иновация
 • отношение
 • Солидарност121838_rsz_adobestock_57984902.jpg

Животът в университетския кампус

Животът в Университетския университет в Неаполис е уникално преживяване, на което много се радват студентите по време на следването, той води до изграждане на ценни моменти и спомени, които продължават цял живот, докато студентите се развиват академично и социално. Университетът в Неаполис се ангажира да създаде удобна и безопасна среда и създаде разнообразна, многоезична, мултикултурна университетска общност, която уважава и подобрява свободния обмен на идеи и начин на живот.

Местоположението на университетския кампус, различните съоръжения и услуги създават идеалната среда за насърчаване на знанието, работата и студентския живот, позволявайки на всеки студент да обогати опита си по време на обучението си.

Кампусът е удобно разположен в сърцето на града с много удобства на пешеходно разстояние, като автобусни спирки, банки, плажове, барове

Защо Пафос

Комбинацията от историческото минало с модерния свят, мекия средиземноморски климат, плажове, естествена красота, отличният му транспорт до екстериора, както и броят на услугите, които предлага, правят Пафос идеално място за изучаване .

Едно от най-големите предимства на обучението в университета в Неаполис Пафос е, че образователният институт е разположен в сърцето на един от най-вълнуващите морски градове в Европа. Пафос има постоянно население от около 77 800 жители.

 • Пафос, град, пълен с младост, с един от най-високите проценти на младежта на възраст 18-35 години, в сравнение с други кипърски градове.
 • Пафос - модерен европейски мултикултурен град, който посреща хора от цял свят, независимо от етнически, социален или религиозен произход.
 • Пафос - световно наследство на ЮНЕСКО, като кръстопът на хора и идеи с археологически обекти, които свидетелстват за безмилостен поход от историята и културата от 9000 години.
 • Пафос е международна туристическа дестинация, благодарение на уникалната комбинация от природа, история и мек средиземноморски климат. Директни полети между Пафос с големи гръцки градове като Атина, Патра, Солун и Хания.121839_cyprus-4135015_640.jpg
Програми с обучение на:
 • Английски
 • Гръцки

Neapolis University Pafos - 2017